Home Mass Effect Andromeda Nincsen vége a Mass Effect sorozatnak!

Mint azt írtuk régebben (csak elveszett) Casey Hudson visszatért a Biowarehez az Androméda megjelenése után fél évvel, és átvette a stúdió vezetését. Azóta megjelent az Anthem is, és a polygon egy interjú keretében megkérdezte Hudson-t hogy:

„- A Mass Effect meghalt?

-Nem nagyon is él – A gondolataimban nagyon is élénken, és mindig olyan dolgokon gondolkozom amik jó lenne bele, de amint lehet újra foglalkozni fogunk vele.”

Viszont megszólalt Mark Darrah az Anthem és a Dragon age ügyvezető producere is.

„Természetesen nem hagytuk magára a Mass Effect szériát. Nagyon sok történetünk van még, de például meríthetünk az andromédából, és a Mass Effect 3-ból is még elég témát egy játékhoz.
Az anthem volt az első játékunk ami a craftolást, és az egyjátékos módot mellőzte, de az nem jelenti azt, hogy Anthem képére csináljuk a Mass Effectet, vagy a Dragon Age-t. ”

Szóval nem kell azon aggódni, hogy maga az új Dragon Age vagy Mass Effect az Anthem példáját fogja követni. Viszont sokan kérték a múltban hogy legyen sztori alapú co-op lehetőség ami talán ehhez vezethet, de inkább egy külön multiplayerbe foglalt történet legyen úgy mint a Halo 4-ben a Spartan Ops volt.

Ti mit szólnátok egy Multiplayer alapú Mass Effecthez?

 

 

%d bloggers like this: