Home Egyéb hírek Jön a Mass Effect Sorozat?

Érdemes mindig a Reddit fórumait nézegetni, és most is mint általában egy érdekes „pletyka”szerint a Home Box Office-nál (HBO) vannak a Mass Effect sorozatnak a jogai viszont semmilyen más információ ezzel kapcsolatban még nincsen. Felvettük a kapcsolatot a Hombe Box Office .INC-vel ezzel kapcsolatban, és amint megtudunk valamit a cikkünk frissülni fog.

A redditen a pletykát elindító felhasználó felvázolt egy eléggé logikus egy a Mass Effect történelmét bemutató sorozat elképzelést ami 2 évadot vetítene előre, viszont az hogy hogyan folytatódna két évad után még rajongóknak is fejtörést jelent. Viszont lássuk az elképzelést.

Első évad: Az első évadban bemutatásra kerülne a régi föld ahol dúl az erőforrásokért a háború, és az akkori helyzetet mutatná be, a Prothean romok, és a Charon relé felfedezésével együtt.

Második évad – A fejlődés korszaka : Az emberiség fejlődésére fókuszálna, az újt technológiákra továbbá elmesélné a First Contact War-t (első kapcsolat háborút) és végül az emberiség felvételét a galaktikus közösségbe.

Viszont mire számíthatunk ha a HBO fogja csinálni? Nem tudjuk. Igaz a HBO sok jó sorozattal állt elő manapság (lásd Westworld) viszont mint az-az elmúlt évek során tapasztaltuk az Amerikaiak nem nagyon tudtak eddig jó játék->Film adaptációt csinálni, vagy legalábbis olyat nem amit a közösség egyhangúlag elfogadott volna és így ez egy nagy rizikó a HBO részéről ha tényleg belevág akkor kössék föl a nadrágot, és ne féljenek a rajongóktól kérdezni.

Ti hogyan képzelnétek el egy sorozatot?

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: