Home Kiemelt Híreink Boldog N7 napot

Sziasztok megtörjük a csendet egy kis hivatalos információval!

Elérkeztünk egy újabb November 7-hez. Tavaly nem sok minden volt a Mass Effect kapcsán, de idén a Bioware nagyot lépett. Méghozzá egy kis ízelítőt a következő részből ami egy 35 másodperces videó ugyan, de a két évvel ezelőtti trailer ami egy kicsivel többet árul el az új készülő sztoriról.

Két évvel ezelőtti N7 napon kaptuk meg a Next Mass Effect Trailert. A Trailerben az emberiség történelmét láthattuk, végezetül elpusztított kaszás maradványokkal, és Liarával a végén. Viszont a következő rész valószínűleg nem egy szálon fog játszódni (Egy egyedi szerkesztői teória) lehetséges, hogy mind az Tejút mind az Androméda galaxis egyszerre lesz jelen a következő részben. Egyfajta Alan Wake 2 stílusban talán.

De lehetséges hogy a közösség megkapja a könyörögve kért „Kaszás háború” utóhatás sztorit ami az androméda galaxisban zajlódó eseményekkel egy időben fog játszódni szóval eléggé nagyot fogunk ugrani a galaktikus naptárt nézve, és egész biztosan sokat fogunk majd megtudni kedvenc karaktereink háború utáni életéről. Viszont lehetséges, hogy végül ez a rész fogja végleg elbúcsúztatni a galaxisunkat, és végül áttérünk végleg az Androméda galaxisba történetileg. Igazából a Keth birodalom mint új ellenség története nem kerekedett még ki igazán, és nagy lehetőségek vannak ebben.

Viszont jöjjön a 35 másodperces Teaser Trailer ami igazából az új N7 karakter modellt hivatott bemutatni!

Igazából itt feltehetjük a kérdést, hogy magát Liarát fogjuk irányítani, vagy egy új eddig ismeretlen névvel lesz megint dolgunk. De egy biztos hogy egy női karaktert láthatunk benne.

Hatalmas Akció a Humble Bundle oldalán!

Nem csak az új résszel kapcsolatban örömteli a mai nap ugyanis a Humble Bundle oldalán a Dark Horse Comics által megjelentetett Dragon Age és Mass Effect képregények is elérhetőek digitális  angol nyelvű formátumban.

 

Aki nem ismeri a Humble Bundle oldalát azoknak annyit kell tudni, hogy az egyik, ha nem a legnagyobb gamer charity oldalnak számít akik nem egy stúdió címét adták olyan áron több játékkal vagy kiegészítővel hogy az már ajándék! Viszont ma már nem csak játékokkal hanem digitális könyvekkel, fejlesztői programokkal is foglalkoznak, szóval eléggé szerteágazó a tevékenységi körük.

Charity oldalnak sem különb ugyanis te magad döntheted el hogy kinek mennyi részesedése legyen a pénzedből. Mondhatod mondjuk azt például egy EA csomagnál hogy semmit ne kapjon a stúdió, hanem majdnem mindent az éppen a támogatott szervezet kapjon (A Humble bundle oldala egy fix összeget a kifizetett összegből így is megtart mint üzemeltetési költség).

Visszatérve a képregényekre, összesen 18 darab képregényt tudtok beszerezni aminek az ára minimum €17.09 kell lennie! Semmiképpen ne hagyjátok ki ezt az ajánlatot, mert megközelítőleg 6500 forintért (11.07 esti árfolyam alapján számolva) minden a tietek lehet. Ha érdekel benneteket a lehetőség IDE KATTINTVA tudjátok beszerezni.

Ennyi a minket érintő N7 napi ünnepségről. Amennyiben még érdekelnek relikviák, és ruházat ami N7 nap alkalmi akkor innen tudjátok elérni (Lábjegyzet: Egy Andromédás minőségi N7 dzsekiért 123 ezer forint közeli összeget kérnek el dollárban).

Reméljük a Decemberi VGA-n láthatunk még többet a következő Mass Effectből, de a mai nap után az már biztos hogy a fejlesztés elkezdődött és pár éven belül kapunk egy új történetet.

 

%d bloggers like this: