Home Kiemelt Híreink Kész a Mass Effect Androméda Fordítása!

Sziasztok!

Régen nem volt aktív az oldal. Ez köszönhető annak, hogy nem sok hír érkezett az új Mass Effect Taser Trailer óta, szóval addig is hibernáltan működik az oldal.

Viszont ma sokak örülhetnek, ugyanis minőségi fordítás érkezett a várva várt Andromédához!

Szerk: Sokan amiatt, hogy nem készítettük el keresztre feszítettek. Személy szerint, meg anyám nem kicsit csuklott, meglettem fenyegetve meg társai ez úton is köszönöm a jó kívánságokat! Viszont a jövőben még egyszer szeretne halálosan megfenyegetni előtte az illető olvassa el a BTK-t. mert egyszer egy hasznos dolog, illetve jelzem az illetékesek felé a megsértését.

Anno cikkeztem arról, hogy kiadom a fordításhoz szükséges fájlokat, és eszközöket ha megkeresnek. Ebből született egy gépi fordítás amire amúgy közöltem, hogy nem adok ki semmit. Végül átvertek, és hát láthattátok az eredményt. Viszont volt egy srác aki fölvállalta, és több mint 6 ÉV ALATT lefordította nevezzük S. Gabe-nek. Magáról a projektről kaptam infókat, és tesztet is. Viszont miért nem kapott hírt és volt tagadva az egész? Az oka egyszerű: „MIKOR LESZ MÁR KÉSZ!?” nem tesz jót ez a kérdés, mentálisan megterhelő és vannak akik tovább mennek, lásd szerkesztői megjegyzésemet, mert voltak ilyenenek a Mass Effect 3 esetén is. Békében a saját időbeosztásával tudta fordítani minden gyűlölködés, és türelmetlenség nélkül, és 6 évbe tellett, és megcsinálta anélkül, hogy idegileg kiégett volna. Egy mondatba sűrítve: A nyugalom miatt. 

Magáról a fordításról :
Van még benne pár hiba, és az APEX szövegekkel is gond van, az indítással is lehet probléma az elején, de videós útmutató van a telepítéshez, és tanácsok. Maga a fő történet szálat rendesen Magyar nyelven tolhatjátok élvezhető formában!

Amit most letölteni fogtok az ő munkája, és megkért, hogy osszam meg, és ez úton ő is jó játékot kíván nektek!

U.i: Ideiglenesen innen tudjátok letölteni, a letöltések közé később kerül

Frissítés 1.0.1: Számos hiba javítva Fem Ryder oldalon. 

 

 

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: