Home Kiemelt Híreink Mass Effect végre a TV képernyőjére kerül!

Már lassan 12 éve volt arról szó, hogy a Mass Effect kap egy Filmes adaptációt! A Film Legendary Pictures és a Warner Bros együttműködésével készült volna, ami nagyon de nagyon sokáig hallódot, és végül mindenki lemondott róla idén Júniusban. Ez Maga Mac Walters jelenetette be. Eléggé komoly gondok voltak kreatív részen, ugyanis eléggé nagy univerzumról beszélünk, nagyon sok történettel, és lehetősséggel ezért nem egyszerű eset. Ugyanis 70 vagy 120 percbe sűríteni egy történetet úgy, hogy az élvezhető legyen szinte lehetetlen.

A Legendary Pictures közben új vezetőség alá került, akik okosan megoldották a fenti dilemmát, és TV sorozatban kezdtek gondolkodni. Ez egy nagyon jó ötlet ugyanis egy történetet jobban eltudnak mesélni így mint egy filmmel. Viszont a film törlésével az Amazon beköszönt, hogy ők megcsinálnák, és úgy látszik közel a megállapodás, mert az Amazon studios csak úgy kommentálta ezt a hírt, hogy „közel a megegyezés”.

Viszont sem történetről, sem arról, hogy mikor jelenne meg még nincsen semmilyen információ. Ha lesz akkor majd írunk róla!

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: