Home Kiemelt Híreink Mindenkinek boldog N7 napot

Ma nyolc éve, hogy a Bioware elkezdte a November 7 a rajongók számára átformálta egy pirosbetűs ünneppé. Azóta megjelent több Mass Effect könyv, képregény, játék és millió számra találhatunk jobbnál jobb rajongói dolgokat is. Tavaly nem volt semmi nagy durranás kaptunk egy enyhe N7 napot, de idén ez másképpen alakult.

Az idei évben számtalan pletyka látott napvilágot arról, hogy a Bioware nagyon mozgolódik a Mass Effect terén. Egyesek egy új rész bejelentését várták, de voltak akik a Remasteredet. Most már hivatalosan is bejelenthető, hogy kapunk egy Mass Effect Trilogy Remasteredet.

Talán 5 évvel ezelőtti kijelentésüket úgy látszik, hogy nem sikerült megtartani, de nem is csodálkozhatunk. Régen közölték a bioware fejesei, hogy nem akarnak ők is felugrani a Remastered vonatra, de azóta több ízben változott a vezetőség, és sajnos az Andromeda és az Anthem is megbukott. Igaz, hogy dolgoznak az új Dragon Age részen, meg az Anthem 2.0-án, de úgy látszik, hogy az Anthemet valamilyen szinten elengedte a Bioware, ugyanis volt erőforrás a Mass Effect Trilogy Remasteredhez.

Magáról a Trilogy remasteredről beszélve eléggé izgalmasnak ígérkezik és a Legendary edition nevet kapta a következőket lehet tudni:

  • Tartalmazni fogja az összes megjelent DLC-t ezek között a promóciós fegyvereket és páncélokat is. (Lásd Dragon Age páncél szett).
  • 4k-s felbontás
  • Konzolokon valószínűleg a stabilabb FPS számot
  • Újradolgozott textúrák és effektek.

Az újradolgozott textúrákat az összes rész megkapja, így a 2008-ban PC-re megjelent Mass Effect első része is, ami a pletykák alapján a legnehezebb kivitelezni. Valljuk be 12 éve jelent meg. Ez akkor is a 2007-ben használt Unreal Motor hajtotta amit átrakni, egy újabb motor alá, úgy hogy ne nyúljanak bele túlságosan lehetetlen. Feltételezhetjük, hogy egységes Grafikai felújításban részesülnek, szóval mind a három rész és kiegészítőik grafikai megoldásai ugyan azok lesznek.

Addig is várjuk az újabb információkat róla!

A megjelenés 2021 tavasszal PC-re, Xbox One/PS4, és a next Gen konzolokra vagyis már Current Gen konzolkra.

De még nincsen vége a jóságnak!
Ugyanis bejelentették, hogy a Mass Effect csapat veteránjai, már elkezdte előkészíteni a legújabb részt amiről egyenlőre semmi információval nem tudnak szolgálni.

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: