Home Kiemelt Híreink Minden, amit tudni lehet az új Mass Effect -röl

Szinte a Mass Effect 3 megjelenése óta tudjuk, hogy lesz következő rész, és bár a megjelenésről még nem sokat, tudunk pár információ, és pletyka is kikerült a nagyérdemű közönséghez. Ezeket szedtük most össze.

 

Amit eddig biztos tudunk az új Mass Effect-röl: Frostbite 3 enginnel hajtják meg, Shepardról, és az ö történetéről hallani sem fogunk, ahogyan Casey Hudsont is hiába fogjuk keresni a stáb listán. Helyette Chris Schlerf fog beugrani (Chris Schlerf 343 Industries berkein belül dogozott a Halo 4-en is. ) Mac Walters maradt a stábban (sajnos). Már azt is tudjuk, az új rész félig meddig készen áll, már a sztori és a karakterek is papírra vannak véve, viszont még így is évekig kell várni a megjelenésre (Én olyan 2015 végére, 2016 elejére tippelem az új részt). A játék átvezető videói már javában készülnek, s van pár szerencsés BioWare munkatárs, akik már kipróbálhatták az új játékot. Természetesen igen pozitívan nyilatkoztak róla. Aaryn Flynn, a BioWare ügyvezetője szerint az új rész, ambiciózus, friss, sőt (tudom meglepő egy játéktól), de még szórakoztató is lesz. Az új részt, még pár a Dragon Age: Inqusitionbol átvett elemmel is megerősítik. A régi trilógia első részéből visszatér a Mako. Emelet, sokkalta nagyobb, felfedezhető világot ígérnek a fejlesztők. Talán, még a régi sorozat pár szereplőjével is összefuthatunk.

mass_efect_6.0

Azért, mint az lenni szokott, szárnyra kelt néhány pletyka is.

Például: Ahsan Rasheed ipari bennfentes szerint a játék nem számozott folytatás lesz, hanem alcímet fog viselni. A DualShockers be is dobott egy esetleges címet. Szerintük a következő rész címe Mass Effect: Contact lesz.(várom a további lehetőségeket). Emelet elterjedt a pletyka, arról is, hogy számos, új faj fogja gazdagítani az univerzumot.

 

Kíváncsi vagyok milyen lesz az új Mass Effect. Remélem, a grafikán változtattatnak egy keveset, mert az egész szériára jellemző volt a „merev”, „élet nélküli” megvalósítás, és nagyon jót tenne a játéknak, ha Mac Walterst háttérbe tolnák(bár eddigi infók ezt cáfolják), és egy Drew Karpyshyn kaliberű írót kerítenek a szériának, ha már, ö kilépett a szériából. Ti mit vártok az új résztől? Szebb grafikát, több játszható fajt, esetleg egy kevésbé monumentális történetet, vagy még egy ennél is monumentálisabbat?

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: