Home Egyéb Chris Priestly a készülő ME 3 DLC-ről

Hónapok óta keringenek pletykák és megkérdőjelezhető eredetű információk a világhálón a még készülőfélben lévő, feltételezhetően utolsó Mass Effect 3-hoz letölthető tartalomról. Amiből vélhetően kettő is lesz, egyik a single-, a másik pedig a multiplayerhez. Egyes „kiszivárgott” hírek szerint a single player kiegészítés a Citadel címet viseli majd, és a címadó helyszínen fog játszódni; a multiplayer kieg pedig Reckoning néven fog majd napvilágot látni, amiben szokás szerint karaktereket, fegyvereket és pályákat kapunk.  Chris Priestly, a BioWare közösségi menedzsere nemrégiben hivatalosan is kommentálta ezen híresztelések egy részét:

A single player DLC nem a Citadel nevet fogja viselni, ezt csak a rajongók találták ki azok alapján, amit hallottak. Ezen felül megemlítette, hogy rengeteg rajongói visszajelzést és tanácsot figyelembe vettek a kiegészítő elkészítésekor.

54df80f38c9f74ca6f390151be2efd68

Ha hihetünk a legfrissebb szóbeszédeknek, akkor az új DLC az ME 3 megjelenésének évfordulójára, tehát március 6-ára várható.

6 Hozzászólások to this post
  1. a wikia-n fent van elég sok információ, mai közzététellel.
    http://masseffect.wikia.com/wiki/Downloadable_Content

    A single DLC mégiscsak Citadel névre hallgat és Március 6-án jön ki. Pontos tartalom nincs fent, de a leírásból sok minden kiderül.

    A multi DLC Feb. 27-ei megjelenéssel jön (igen ez jövő hét srácok) és Reckoning a neve. Nagyon úgy néz ki, hogy ismét részletekben fogjuk kapni a tartalmakat, mert a tartalom leírás és az általános leírás eltér (3, illetve 7 fegyver, más kasztok stb.)
    Ez megütötte a szemem: Female Turian Raptor 🙂

%d bloggers like this: