Home Egyéb Citadel és Reckoning DLC bejelentés

Úgy tűnik, hibás volt a tegnapi információnk, ugyanis a mai nappal hivatalosan is bejelentésre került – és egyben megerősítést nyertek a szivárgások is – a két új Mass Effect 3 DLC, a Citadel (SP) és a Reckoning (MP), az utolsó letölthető tartalmak az ME 3-hoz.

859427_428537930554929_1919138100_o

A Citadel DLC középpontjában egy Shepard parancsnok ellen szőtt összeesküvés áll, feladatunk lesz felfedni a nyomokat és megküzdeni az ismeretlen fenyegetéssel. A nyomozás során bejárhatjuk a Fellegvárat a szárnyaktól egészen a rejtélyes Fellegvár Tanács Archívumokig. A kiegészítőben számos régi szereplő visszatér és mellénk szegődik a kaland erejéig – többek közt Wrex is! A küldetések teljesítése után pedig kapunk új bejárható helyszíneket is, úgymint a Silver Coast kaszinó, ahol próbára tehetjük a szerencsénket, az Armax küzdőverem (szerintem nem kell ecsetelni, mit csinálhatunk itt 😛 ), vagy épp Shepard saját lakása a Fellegvárban, amit ízlésünk szerint rendezhetünk be. A DLC izgalmakkal és érzelmekkel teli, drámai pillanatokat ígér nekünk 1200 BW pontos áron, megjelenés március 5-én.

Citadel3

A Reckoning multiplayer DLC a szokásos felhozatallal jelentkezik, ezúttal bőséges karakter- és fegyverválasztékkal. A kínálatból:

Karakterek:
Geth juggernaut (a Mass Effect 1-ből ismerősek lehetnek)
Női turián raptor
Talon zsoldos (az Omega DLC-ből ismerősek lehetnek)
Szövetségi beszivárgóegység (EDI-féle robot, a screenshot alapján)
Krogan hadúr (biotikus pöröllyel felszerelve)

Reckoning1

Fegyverek:
Geth spitfire assault rifle
Venom shotgun
Lancer assault rifle
Geth scanner (fegyvermod)
Assault rifle omniblade (fegyvermod)

A Reckoning február 26-án jelenik meg, letöltése ingyenes.

24 Hozzászólások to this post
 1. de rohadjon meg ez a szemét bioware megint 1200 pont vegye meg a halál . Ez meg a lapos multi semmi kis energia befektetés nem látszik rajta utoljára azért adhatak volna valmi jobbat nem egy rakás szart . fújj de undorító lett ez a nonkreatív kanadai brigád

  • ezt a sommás ítéletet picit korainak érzem. Keresni akarnak rajta és jobban pénz orientált lett, mint EA előtt ez igaz. Az hogy lapos lett a multis kieg, egyelőre korai megítélni: nem tudjuk lesznek e új, egyedi képességek (Omega-ából biztos beemelnek valamit pl.), jön ki 7 új fegyver (ez sok) stb. Egyelőre az egész homályos, sokáig nem volt infó, most egy héttel előtte lett, de nincs trailer, a leírás / tartalom leírás napon belül változik stb. Ergo vagy kapkodnak bioware háza táján vagy szándékoltan visszatartanak információt. Ez utóbbi esetben szólhat ez a kieg nagyobbat, mint elsőre látszik. Kedden kiderül mindenesetre.

  • Hogyhogy nem éri meg? Az Omega nem érte meg. Ott azt vártuk, hogy Aria és/vagy Nyreen állandó társak lesznek, vagy Omega bejárható hely lesz vagy mindkettő. Ezek nem történtek meg. Itt viszont egy küldetéssorozat érkezik, ahol találkozhatunk a régi társakkal, utána meg kapunk egy kaszinót, egy bunyóhelyet és egy saját házat! A Fellegvárban! Ezt nem érné meg. Azzal egyetértek, hogy azért többet lehetett volna ebből a játékból kihozni.

  • Ravasz kerekedő emberek ezek a bioware-sek meg ea-sok.Akár a bazári kofák.Most majd mi a fogyasztók pánikba esünk hogy nem jön több dlc és ekkor majd bejelentik hogy dlc nem jön több de jön egy vadi új kiegészitő játék.Ekkor mi megörölünk és nagy sóhajunkban még képesek leszünk érte a lelki szemeimmel látott 3000 bw pontot is kifizetni érte.

    • Még akár a pogácsa sütögetéshez is lehetne történetet kitaláni.Például azt hogy, Wrex valahogy a normandiára keveredett és éppen egy krogán ünnep alkalmából valami büdös zöld takony-tészta szerű anyagot küld haza a tuchánkáraShepard is pogácsát akar sütni az ismerőseinek mert a krogán őslakos szokás szerint ez a barátságot jelzi.De közben Shepard Joker szülinapjára meglepetésből süt pogácsát.De amikor készül betenni a tésztát a sütőbe akkor bejön hozzá Edi beszélgetni és Shepard nem birja ki hogy ne Edi kebleit nézza.Eközben pedig véletlenül Wrex anyagát teszi a sütőbe és a tésztát hagyja kint.Mikor kisül a kalács akkor Shepard megkostólja és izlik neki utánna ad joker-nek is egy falatot.De utánna hirtelen rosszul lesz és elutazik a huerta korházba ahol doktor Chakwas elmondja neki hogy ő a krogánok nemzeti eledelét ette meg ami az embereknek méreg és hogyha nem utazik el a Noveriára rachni nyálért amely az ellenszer akkor három nap mulva meg fog halni.Jokernek pedig a balul sült el pogácsa meggyógyitja a vrolik szindrómáját ezért ő is bir csapattárs lenni.Közben pedig Wrex véletlenül barátainak a tésztát küldte el ami nagy baj mert a kroganoknál a tészta a gyalázatot jelenti ezért a kroganok útrakelnek hogy bosszút áljanak Wrexen.Ezt most viccnek szántam

 2. Nekem most esik le, hogy nem lesz új multi pálya? Akkor a fene ette meg a többit, nem csodálom, hogy nem mertek érte pénzt kérni. Ezeket meg megint megette a fene, lehet értük játszani hónapokat, ha egyáltalán megadja valamikor is.

  Kövezzetek meg, de én megvédem az SP DLC árát. Persze, nem kevés pénz: de egy olyan világban, ahol egy mikro tranzakciós játékban, ennyi pénzért kapsz egy három pixelnyi sapkát, talán nem olyan vészes.

%d bloggers like this: