Home Egyéb Hivatalos ME 3 bannertervező verseny

A Retalitation multiplayer DLC-vel nem csak collectorok, de a challange rendszer is bekerült a játékba, ahol különböző kihívások teljesítésével pontokat gyűjthetünk és egy adott „kihíváscsokor” teljesítése után egy kis képecske lesz a jutalmunk a nevünk hátterében a multiplayer lobbiban, amivel elbüszkélkedhetünk a többi játékosnak, mely szerint mi biza’ menő legények vagyunk és megvan az összes challange a sniper rifle-ökre.

N7Day

A BioWare most megadja a lehetőséget a rajongóknak, hogy saját maguk tervezzenek hasonló bannereket és az elkészült munkákat továbbítsák a stúdiónak. Az öt legjobb pályamű a játékba is bekerül, akár az eddig meglévőket is lecserélhetik velük.

A verseny szabályai:
– a pályaműveket helyi idő szerint Feb 15. délután 1-től Feb. 22. este 7-ig várják
– az eddigi challange képek közül a multiplayer challange-ek kivételével bármelynek el lehet készíteni az új variánsát
– a képek mérete 512 x 128 pixel legyen, fájlformátumuk .jpg, .bmp, .gif, .png vagy .psd
– a képeket a community@bioware.com címre várják névvel, születési dátummal, országgal és a képet inspiráló challange nevével
– a levélben ki kell jelenteni, hogy a felhasználási feltételeket elfogadod (másold be: „I have read and accept the Mass Effect 3 Community Art Contest Official Rules.”)
– a beérkezett pályaműveket a BW csapata Feb. 22 és Feb. 26. között értékeli

Ki fog részt venni benne? Ti milyen ötlettel készültök, készülnétek?

Eredeti cikk: http://blog.bioware.com/2013/02/15/community-banner-contest/

1 hozzászólás to this post
  1. Az 5let jó, de szerintem kevés: ha fenn akarját tartani az érdeklődést az ME „akármicsodaislesz”-ig, akkor ideje lenne kicsit kinyitni a játékot: MOD lehetőség, esetleg multi pályaszerkeztő…

    Meg lehet figyelni, az ilyen lehetőséggel megtámogatott játékok nagyon nehezen merülnek feledésbe…

%d bloggers like this: