Home Egyéb Gyors keddi körkérdés

Kérdésem főleg azoknak szól, akik nem, vagy nem igazán foglalkoztak eddig az ME3 multiplayer részével. (Noha megvan nekik a játék eredeti kópiája, természetesen!:)) Lenne-e igény egy olyan, hetente megjelenő cikksorozatra, amely a heti játékmenetbeli változtatások (magyar nyelvű) közlésén túl, vállalkozna néhány érdekesség, illetve heti egy karakter bemutatására (bulid, fegyverek, játékstílus)? A forrás részben saját kútfő lenne, illetve a Fórum multiplayerrel foglalkozó topikjai. Természetesen minden ötletet, javaslatot szívesen fogadok, hogy Ti mit látnátok szívesen ezek mellett/helyett. Elméletileg holnap elstartol az első cikk (jelenleg a multiplayer balance-okra várok, lévén mindig szerdaiak), tehát hamarost közvetlen képet kaphattok a koncepcióról.

 

Hasonló cikkek
0 6229

0 2628

18 Hozzászólások to this post
  1. Bármilyen segítséget szívesen fogadok (tippek, buildek, stb.), nem vagyok én annyira vérprofi… (82 óra) Szóval küldjétek be (vunaml@gmail.com, de már dolgozom egy rendes masseffect.hu-s e-mail címen!), és jó eséllyel ki fogom rakni valamikor.:) Én köszönöm a felajánlott tapasztalatot!

    • Csak írd meg, hogy milyen buildeket szeretnél írni! Minden kasztot ismerek és tudom mire kell építeni, többféleképpen is illetve olvasok Social Bioware fórumokat és tudok néhány jó tippet adni illetve pontos értékeket is tudok pl robbanások mennyit sebeznek, fegyvertulajdonságok stb. Szóval ide: danthor007@citromail.hu írd meg mihez kell segítség és szíves örömest válaszolok! 🙂

  2. Hello

    Persze, abszolút érdekel. Még sose multiztam ME-tel, mert online gamelni nincs sok időm, ahhoz pedig a gold túl drága, hogy ritkán felnézzek. Attól függetlenül jöhet minnél több post, érdekel ez a része is, na meg szünetekben, vagy amikor nincs meló majd lehet, hogy kipróbálom a multit is.

%d bloggers like this: