Home Egyéb Mass Effect.hu képpályázat.

Eltelt egy év megint, ezért, fölelevenítve az első Mass Meeting kép pályázatos nyereményeit, és figyelembe véve, hogy mennyi jó mű jött be, ezért újra pályázatot hirdetünk!!

A Mass Effect 3-mal egy „korszak” záródott le, de az nem jelenti azt, hogy a múltról is meg kell feledkezni! Ezért egy olyan kép sorozatot kérnénk tőletek mely a Mass Effect történelmével foglalkozik az emberek szemszögéből. Ki fogunk választani egyes főbb momentumokat, amikről úgy gondoljuk, meghatározó történelmi pontok voltak a Mass Effect univerzumban, és ezeket kell majd „papírra” vetni. Tavalyi megkötésünket eltöröljük ez esetben, ugyanis a mostani műveket digitális formában kell elkészíteni.

Update:
– Lehet digitálisan, és papíron is rajzolni amit szkennelsz és kezeled Paintel, Photoshop-l.
– A leírt  összes dátumról kell képet csinálni! Vannak megkötések is mint pld egy dátumról 3-4 képet kell csinálni (3 különböző aspektusból mint építés elkészült állapot, és a forgalmas)
– Ha Screenshoot-t használtok azt egyből töröljük, Nincs In-game screen móka!

A dátumok pedig!

2069 – Megalakul az első állandó emberi kolónia a Földön kívül. Ez az Armstrong Outpost a Luna (vagy ahogy mi ismerjük, a Hold) felszínén, egész pontosan a Shackleton kráterben. Az alapítás dátuma pontosan száz évvel követi az első holdraszállásét (1969. július 24.)

2103 – Megalakul az első emberi település egy másik bolygón: Lowell City a Mars felszínén.

2148 – Kutatók a Marson, Lowell Citytől nem messze egy ásatás során értelmes lények nyomaira, egy ládányi ősi technikai eszközre bukkannak. A később protiánoknak elnevezett lények által hátrahagyott leletek rövid idő alatt forradalmasítják az emberi technológiát.

2149 – Még ugyanebben az évben tudósok felfedezik, hogy a Plútó rég ismert holdja, a Charon valójában egy jégpáncélba burkolt óriási protián berendezés, egy térugrást lehetővé tevő térköz relé (angolul mass relay).

2150 – Az első, katonákból és tudósokból álló csapat Jon Grissom vezetésével használja a relét, és feltérképezik az ezzel kapcsolatban álló többi bázist; felfedezik, hogy a térköz relék hálózatba vannak kötve. (4 kép)

2154 – Megszületik a későbbi Shepard parancsnok, az emberiség talán leghíresebb képviselője.

2155 – A második, az emberiség által meghódított bolygó az Arcturus, az e körül felépített űrállomás pedig a Szövetség főhadiszállása lesz. Készülve a más intelligens fajokkal való találkozás minden eshetőségére, a Szövetség sosem látott ütemben fejleszti katonai erejét. (3 kép) (Építés elkezdése, félkész állapot, kész  forgalommal teli)

2157 – Az emberiség találkozik az első idegen fajjal, a turiánokkal. Mivel a turiánok támadólag lépnek fel, kitör az Első Kapcsolat Háború, mely két hónapig tart. Mint később kiderül, a sokkal erősebb turiánokat a Fellegvár Tanács (angolul Citadel Council), a galaxis vezető politikai testülete vette rá a béketárgyalásokra. (3 kép)

2165 – A térköz relé (mass relay) hálózatot használva az emberiség képviselői minden ismert intelligens fajjal felveszik a kapcsolatot, és 2165-ben a Fellegvár Tanács is elismeri őket: követséget hozhatnak létre a Fellegvárban. Az emberiségnek egyedül a batáriaiaknak nevezett fajjal vannak komolyabb nézeteltérései, hisz az űr egyazon területén, a Szkilliai Határvidéken próbálnak meg terjeszkedni.

2176 – A batáriaiak által pénzelt űrkalózok megtámadják az Elízium nevű emberi kolóniát is. A később Szkilliai Villámháborúnak elnevezett hadművelet nem sikeres: az emberi seregek visszaverik a támadókat.

2178 – A Szkilliai Villámháború miatt az emberiség ellentámadásba megy át: teljesen megsemmisítik a batáriai kalózok bázisát a Torfan bolygón. Mivel a Fellegvár nem ítéli el a támadásokat, a batáriaiak megszakítják a kapcsolatot a többi fajjal, és visszavonulást kezdeményeznek.

2183 – Elkészül a galaktikus viszonylatban is úttörően modern űrhajó, az SSV Normandy (Normandia), a turiánok közreműködésével. Tisztjei között ott van Shepard parancsnok is, de a hajó kapitánya a legendás David Anderson. (3 kép)(Építés, felszállás, repülés) 

 

A legjobb sorozatot egy Mass Effect megtévesztés könyvel, jutalmazzuk, és egy egyedi dologgal, ami még meglepetés formátumban készülget.

A kész műveket November 1-ig az IMP@masseffect.hu címre küldjétek tömörített állományban, az állományban legyen benne egy szöveges dokumentum, hogy ki készítette.

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

10 Hozzászólások to this post
  1. valaki segítsen megérteni ez most egy képsorozatos pályázat amire digitális formában kell beküldeni a képeket, de ez bármilyen a ME univerzum történelméből kiválasztott dátumokhoz fűződő kép lehet tehát ha én rajzolok paint-el mindegyikhez egy képet az jó? vagy ha mondjuk a játékból kifényképezek megfelelő részeket amik hasonlítanak az említett eseményekre és sorrendbe rakom akkor az is jó?

%d bloggers like this: