Home Egyéb ME 3 multiplayer frissítések és revízió

A ma érkező Retalitation DLC mellett számos újdonsággal készül még a BW a Mass Effect 3 többjátékos módjához, jelentette be Nathan Plewes, a multiplayerért felelős társproducer.

A Challenge-rendszer a következőképp fog kinézni:
Különböző kritériumoknak kell megfelelnünk vagy feladatokat kell teljesítenünk a játékok során (úgymint mondjuk 100 fő megölése gépfegyverrel), és amennyiben sikerül sikerül egy ilyen achievmentünk Gold (arany) szintig felhúzni, jutalmat kapunk egy egyéni rang vagy bannerkép formájában. Ezen felül a challange-ek számára külön toplistát fog vezetni a szerver, így láthatjuk, barátaink miként teljesítenek, hogy állnak ilyen téren.

Ezen felül kapunk majd egy N7 HQ nevezetű weboldalt, ahol érdekes információkat tudhatunk meg: lesznek többek közt játékoslisták, statisztikák, ranglisták stb., és a social.bioware.com-on jelenleg megtalálható Multiplayer Manifestnél sokkal részletesebben fogja mutatni a játékbeli haladásunk és tulajdonaink.

Megváltozik a hétvégi operationök rendje és módja is:
Ezentúl a hétvégi feladatok hetente érkeznek, azonban sokkal kevesebb idő fog majd a rendelkezésünkre állni, hogy megoldjuk őket. Viszont új rendszer lép életbe a Commendation Pack osztásnál is, a csomagot azonnal megkapjuk, amint teljesítettük a kiszabott csapatcélt, nem kell vele várni az operation sikerességének kiértékeléséig. Ezen felül a felszerelések tekintetében is ígérnek a fejlesztők pár újdonságot.

Ti mit gondoltok? Hogy tetszik nektek az új multiplayer rendszer? Osszátok meg velünk!

6 Hozzászólások to this post
  1. Hát, eddig azért csak minden második héten volt OP weekend, hogy olyan fantasztikusan kidolgozott és változatos feladatokkal tudjanak meglepni bennünket, amilyeneket megszokhattunk. Képzeljétek el, mi lesz, ha lejjebb esik a feladatok minősége…

  2. tegnap az új dlc vel lejött mindegyik osztályhoz 3 új karakter volt geth soldier batarian biotic kérdem én mára hova lettek ? asszem még ilyesmik asari huntress krogan biotic meg is örültem hogy ennyi új karakter de tényleg ez egy BW baki vagy mi ? nem tudom mások hogy vannak vele de lehetne szervezni oldalon belül meccseket mert bajor diszkó zenére már unok multizni (németek mindig zenét hallgatnak )
    utóirat
    mi ez a volus 😀 tetszikde mostmár elkor soldier és hanar spectre a következő ?

%d bloggers like this: