Home Egyéb ME3 Leviathan előzetes

Még friss és ropogós az előző hír amiben részleteket közöltünk az új kiegészítőkről kapcsolatban de már is megjelent a Leviathan DLC-nek a majdnem egy perces előzetese. Az előzetes alapján nagyon ígéretesnek tűnik az új kiegészítő, a kaszásokról tényleg sok mindent fogunk megtudni. Több mindent nem igen lehet mondani a kiegészítőről, amit eddig tudunk azt már megírtuk az előző cikkben.

Engem már nagyon foglalkoztat hogy vajon milyen lényről lehet szó. Feltehetőleg egy óriási állat ami képes egymaga izékre tépni egy Kaszást. Lehetséges hogy megkapjuk a Mass Effect saját Godzilláját?
Saját véleményem szerint ez a lény lesz az utolsó példánya annak a fajnak akikből az eredeti kaszásokat csinálták, ez meg magyarázná hogy miért fogunk a tenger alatt is tevékenykedni. Főleg hogy az eredeti Kaszásokról látszik hogy valaha vízi lények voltak. Persze ez csak a saját véleményem, hogy ti mit gondoltok az írjátok meg odalent! 😉

27 Hozzászólások to this post
  1. Az miből látszik, hogy vízi lények voltak a kaszások eredetileg? (komolyan kérdezem)

    Lehet, hogy nem is nagyméretű lény, csak ért a reaper kódokhoz, aztán meghekkel mindent 😀 Bár jellemző a játékban, hogy minél durvább valami, annál nagyobb.

    • Most néztem meg a linket és érdekes. Elgondolkoztam azon, hogy nem lehet-e, hogy ez az új dlc ezzel lesz kapcsolatban. Mert ha igen akkor egy jó ugródeszka lehetne egy 4. részhez, bár a három (értelmében) különböző befejezésből nem tudom, hogy lehetne ezt kivitelezni. És akkor már azt lehetne mondani, hogy az a Hold méretű vacak igazából egy úgymond „machine devil”

      • erre én is gondoltam de kétlem hogy 3 féle lenne majd az me4 ha lesz szerintem nem is folytatás lesz hanem valami előtörténet vagy shepard mellet futó kiegészítő szál de amúgy a játékba beletettek egy csomó megmagyarázatlan dolgot pl kiirtott bolygók amik még csak őskori fázisban voltak ,tömeg gyorsító fegyver okozta kihalás stb és a reaperek nem így csinálják

        • Én személy szerint nem örülnék ha új sztorit kezdenének mert az már nem lenne az igazi. Folytatni egy 4. résszel esetleg a destroy-t lehetne belegondolva. Mert ezen elmélet alapján ahogy értettem Szintézisnél a „machine devils”-eket nem érdeklik már ezek a lények mert nem organikusok.Control-nál meg az egyetlen logikus dolog az lenne ha Shepard is „megromlik” és folytatja a reaperek munkáját. Szóval ha a destroyt folytatva kiadnának egy 4. részt akkor azt mondanám,hogy van még remény a mass effect világának. (az utolsó fél mondatot csak azért írtam mert csalódott voltam a végében és ezért reménykedek folytatásban).

  2. Várós, már nagyon ideje volt egy sp dlc-nek.
    Az utóbbi időben kezd egyre idegesítőbb lenni amit a BW csinál . Először rohadt sokáig nincs dlc ( a 3 befejezésével nekem nem volt bajom anno se, csak a kevés info), SWTOR f2p lesz, valami nem megy a BW háza tájékán. De ez a DLC érdekesnek tűnik, remélem még sok foglya követni, akár a mp részeket offolhatnák is 1 picit.

%d bloggers like this: