Home Egyéb ME 3: Leviathan és Firefight DLC

A hetek óta keringő pletykák végre megerősítést nyertek: a BW helyi idő szerint a cikk írásának éjszakáján hivatalosan is bejelentette a Mass Effect 3 singleplayer részéhez érkező két, azaz kettő darab DLC-t, amik a Leviathan és a Firefight nevet viselik. Az előbbi egy küldetés, az utóbbi egy fegyvercsomag, a letölthető tartalmak nyár végén lesznek elérhetők. Lássuk hát, mire számíthatunk:

LEVIATHAN: A Leviathan DLC egy különös, titokzatos lényről szól, ami a galaxis sötét zugait járja és a szóbeszédek szerint elég erős ahhoz, hogy egymaga lenyomjon egy Kaszást. Feladatunk az lesz, hogy megtaláljuk a Leviatánt, mielőtt a Kaszások tennék ugyanezt. A küldetés során lehetőségünk lesz még többet megtudni a Kaszásokról és eredetükről, valamint megszerezhetjük a korábban csak promócióban elérhető AT-12 Raider shotgunt és M-55 Argus assault rifle-t. A DLC-vel új, felderítetlen csillagrendszerekbe utazhatunk majd, ahol nyomoznunk kell, valamint a Fellegvárban is kapunk majd egy-két új, bejárható területet. A képek alapján meglehetősen extrém kalandokban lesz részünk – a víz alatti Atlas mech önmagában megér egy misét. A DLC 10 dollárba avagy 800 MS pontba fog kerülni, és meglehetősen ígéretesnek tűnik.

FIREFIGHT: Egy egyszerű fegyvercsomag az egyjátékos kampányba néhány über csúzlival, részleteket még nemigen tudni. Augusztus 7-én jelenik meg, az ára 2 dollár vagy 160 MS pont.

10 Hozzászólások to this post

%d bloggers like this: