Home Egyéb ME3 Leviathan futás közben

A Gamespot szerkesztőinek lehetősége volt, hogy futás közben megnézésesék a Mass Effect 3: Leviathan DLC-t. Az már más kérdés, hogy a felvételt a BioWare tudta nélkül készítették el (a mi szerencsénkre).

Élvezd a videót HD minőségben!

Plusz két friss hivatalos kép a Mass Effect 3: Leviathan DLC-röl.

6 Hozzászólások to this post
 1. Hehe, a tengeralatti részt nem használták fel az Arrivalhoz, hát felhasználják a Leviathanhoz. 😀 Nagyon tetszik, mikor félretett, amúgy remek koncepciókat felhasználnak későbbi részekben. 🙂

  Eléggé kész állapotban van, szóval tuti, hogy a „nyár vége” vagy e hónap vége (lécci, lécci, lécci), vagy még szeptember eleje esetleg (bár az már ősz). Akárhogy is, ha ma jelenik meg, már akkor is késő lenne. 😀

  (Bár a videót nem néztem meg, szeretnék a játék alatt rácsodálkozni a dolgokra.)

   • dzsejt: szerintem arra gondolt, hogy most pótolják a fiúk azt amit 2 rész dlc-ből le maradtak. Elméletileg azt ígérték, hogy 2 részt dlc-kell akarják össze kötni a 3 részel. Mert nem titok, hogy 2 dlc volt ami köthető 2 részhez ami bemutatta 3 rész eseményét. Arrival, Liara of the… Dlc szerintem ez vajnyi kevés volt főleg, hogy csak ruha, páncél, fegyver dlc meg csak ontották magukból. Vagy csak arról van szó, hogy ki adják ha már egyszer elkészítették ne porosodjon a gépen.Innen nézve szerintem meg csak dobtak egy csontot a sok mérges kutyának akik világ szerte morogtak a MP dlc miatt.

   • Igen, eredendően Dr. Kenson laborja a víz alatt lett volna, a The Abyss (A mélység titka) című filmben látott tengeralatti állomáshoz hasonló bázison. Ezt a koncepciót a sztori miatt elvetették, de ezek szerint most újra elővették.

%d bloggers like this: