Home Egyéb ME3 Multiplayer tippek.

Akármennyire is Single player fan az ember, a Mass Effect 3 Multijára egy ME rajongó se tud nemet mondani, legalább is én biztosan nem. Nagyon jól sikerült és nagyon jól kivan egyensúlyozva, ez tény.

 

Ha esetleg már meguntad a Bronze fokozatot, és meg próbálkoznál a Silverrel, esetleg már rá untál a Silver fokozatra és meg próbálnád a Gold-ot amibe a játékosok 99%-a elbukott akkor előtte mindenféle képen nézd végig ezeket a videókat.

Mondanak benne néhány tippet de a legjobbakat persze nem lövik le.

Azért megosztom az én kedvenc csapat taktikámat, ami eddig a legjobbnak bizonyult, főleg Reaperek ellen.
Mind a négy játékos legyen Biotikussal. íme egy jó felosztás.

Drell Adept. A Reave képesség mindenféle képen legyen ki maxolva. A Cluster Granade vagy a Pull közül az egyik minden féleképpen legyen kimaxolva, a másik meg félig. Garantált a darálás, a Reave csak úgy eszi az ellenfeleket.

Human Male/Female Adept. Ki maxolt Warpal és Singularity-vel. A Banshe nagyon szereti a Warpot. 😉

Asari Adept/Vanguard: A Stasis a legelső képesség amit ki kell maxolni, végén meg mindenféle képen a Stasis buborékot kell választani(!). Ez a képesség el engedhetetlen része a Phantom vadászatnak. Az Atlas-t, Banshee-t, Brute-ot és a Geth Prime-ot nem teszi Sztázísba de jó időre meggátolja őket, így Silver fokozaton elég ideje lesz arra a csapatnak hogy akár kettő, vagy több Banshee-t is szét szedjenek egyszerre.

Human Male/Female Vanguard: Egy nagyon durva Support, Off Tank. Nagyon sok Biotic Kombót lehet létre hozni a segítségével, A Nova meg a Biotich charge a legfontosabb képesség amit ki kell maxolni. Fegyvernek meg tízes Katanát vigyetek.

A fegyverek meg lényegtelenek, azt a fegyvert tegyétek be aminek +200-as a Weightje, nehezebb fokozatokon meg a jó Equipmentek elengedhetetlenek.

1 hozzászólás to this post

%d bloggers like this: