Home Egyéb Mass Effect 3 – Megint egy rajongó által indított eljárás

Tudjuk, hogy nagyon sok lelkes rajongóval rendelkezik a Mass Effect sorozat, de vannak, akik e rajongásukkal már félelmetes dolgokat művelnek. Most mindenki felejtse el a „kék fényes” ügyeket.  Szóval az egyik Mass Effect rajongó account név szerint El_Spiko a Federal Trade Commission (nálunk a fogyasztó védelem)  szervezetéhez fordult, mert az Electronic arts hamisan reklámozta a Mass Effect harmadik részét.

A tettét azzal magyarázta a rajongó, hogy számos olyan dolgok reklámozott és adott ki PR közleményben az EA, ami nem egyezik meg a kiadott anyagok és a produktumban található dolgokkal. Ezért nem a legnagyobb örömében fordult a hatósági szervekhez ugyanis a játék borzalmas vége nem azt adta vissza, amit az EA reklámozott.  Mivel tudta, hogy az EA/Bioware nem fog válaszolni a feléje küldött levelekre ezért azokhoz az eszközökhöz nyúlt mely számára elérhető.

Továbbá kijelentette a El_spiko ha nem fixálják a játék végét élni fog a harminc napos visszavételi garanciájával…

7 Hozzászólások to this post
  1. Elnézést, de ez már az idiotizmus határát súrolja! Persze sokan vagyunk, akik nagyon elégedetlenek a játék végének összecsapottságával, de ez már a ló másik oldala. A marketing az mindig marketing marad, és szépíteni fogja a valóságot, vagy torzítani az igazságot (de arra mindig odafigyelnek, hogy ne állítsanak teljes valótlanságokat, így jogilag legalábbis kikezdhetetlen – az esetek nagy többségében). Ezt tudomásul kell venni. Ezek az eszközök nem jók semmire, csak borzolják a kedélyeket, és mind a két félnek csak ártanak. Ostoba dolog volt.

    Moderálva reklám miatt.

  2. Az a baj az egésszel, hogy a játék tényleg nagyszerű, ha jól tudom nagyjából 40 óra játék időt jelent, na most ebből az utolsó 5 perc lett a többihez képest elszúrva. Azért a többihez képest, mert nem olyan rossz az a befejezés, egy jobb kis sci-fi fps v. tps mellé nagyon hangulatos. DE ha három emeletes szuper tortát akarsz sütni, akkor annak a tetejére nagy marcipán kell 😀
    (GYK egy trilógia befejezéséhez ez kevés)

  3. Kiderült közben, hogy a gyerek nem pert indított, csupán egy olyan szervezethez fordult, ami a vásárlói jogok megsértését szokta vizsgálni. Amennyiben beigazolódik a srác igaza, akkor a szervezet jelzi az érintett cég fele a dolgot, illetve felszólítja azt arra, hogy a félrevezető információkat a termékkel kapcsolatosan változtassa meg. Ez inkább a sajtója miatt okozhat kellemtelnséget, és fokozhatja a nyomást a Bio-nEA-n. Ha a srácnak nincs igaza, akkor eltusolódik a dolog.

%d bloggers like this: