Home Egyéb Furcsaságok a nyilvánosságra került történet vázlatban.

Szép estét kívánok minden éjjeli bagolynak!

Nemrégiben a kotaku kiadott egy olyan cikket miszerint a Novemberben ki szivárgott történet „vázlatban” fölfedeztek egy eléggé érdekes párbeszédet mely valószínű egy DLC-re vagy egy még meg nem írt küldetéshez kapcsolódott volna. Ez a párbeszéd a mi karakterünk és Aria T’loak kalóz királynő között folyt volna mely egy nagyon érdekes és esetlegesen akció dús küldetést vonhatott volna magával.

A játékba be nem került szövegek a következőek:

„The plan to reclaim Omega is taking shape.”

” Since we took back Omega, I’ve been consolidating my resources for the war. It’s a little easier to coordinate from here.”

 „How’s the rebuilding going on Omega?”

Nah már most már az első mondat maga megválaszolja az egészet. A Bioware írói terveztek egy olyan küldetést melyben a mi segítségünkkel visszaszerezzük Aria-nak az Omegát (A Mass Effect Invasion képregény első száma tartalmazza, hogy a Cerberus elfoglalja az Omegát és magát Ariát meg elfogja.) . Ha nem lett volna a szivárgás, akkor valószínű kaptunk vagy kapunk egy retake the Omega nevű dlc-t vagy küldetést?

De hozzá kell tenni azt is, hogy a Kotaku felkereste a Bioware-t kik a kérdésre kitérően válaszolva a következőt mondták: Nem kommentálják ezt a spekulációt.

2 Hozzászólások to this post

%d bloggers like this: