Home Egyéb Mass Effect Conviction és Invasion képregények

A Mass Effect: Conviction egy 10 oldalas digitális mini-képregény, amelyet kizárólag a Dark Horse Comics Digital kiskereskedői exkluzív promóciója. Ez a képregény a Mass Effect 3 előjátéka és bevezeti az olvasót egy új karaktert James Vega életébe, előkészít néhány nagyon fontos történetet. Ez egy ingyenes digitális mini képregény, de kis hazánk nem szerepel a támogatott országok listáján. Ezért megkértem amerikai barátomat Jack Kuro-t, hogy küldje már át nekem, így ti is megnézhetitek.

  

        

        

 

A  Mass Effect: Invasion központi eseményei az Omega űrállomáson történnek, azon belül is Aria és a Cerberus szervezet viszálykodása körül. Ezek a hivatalos Mass Effect: Invasion borítók és képek. Várható megjelenése októberben esedékes.

       

       

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

5 Hozzászólások to this post
  1. Egy kép többet ér ezer szónál szokták mondani.
    Spoileres spekuláció következik:
    – Első képen látható az az új faj amit be akarnak hozni?! (turián mellet)
    – Második sor utolsó képen Aria menekül az Omegáról, amin kizárásos alapon az Illusive Man éli ki destruktivitási hajlamait(Harmadik sor első kép); Omega a mindene itt bosszú lesz ergó már is van egy szövetségesünk.
    – Harmadik sor második kép bérgyilkos támadás Aria ellen?!
    – Második sor első kép és utolsó sor utolsó kép. Valakinek van valami ötlete? Itt egy: Az a Begyűjtő bázis azért jó nagy ahhoz, hogy az Illusive Man ne találjon benne semmit…
    Ismétlem ezek csak spekulációk!

%d bloggers like this: