Home Egyéb Tuan Kiadó,Holdfényteam.Kft,GlobalGame,HungamerBlog Együttműködés

Hát szép napot nem is de kellemeset kívánok mindenkinek. Hát srácok mondtuk, hogy lesznek újítások az oldalon és kicsit rendbe szedjük itt a dolgokat lásd Új fórum, Letöltés szekció áttekinthetősége. Említettük, hogy még lesznek meglepetések is. Mint tudjátok (vagy nem) bolt szinten is aktívan részt vállalunk, hogy ne keljen keresgélni a google és barátai keresőkben azután, hogy merre is találok Mass Effect cuccot.  Ezzel akarom újra bejelenteni, hogy webshoppunk 100% üzemel és vár benneteket.  

 

     

Így örömmel jelentem be, hogy sikeres megállapodást kötöttünk a Holdfényteam a Tuan Kiadóval!

Ezentúl a  webshoppunkban a Bábúkra (holdfényteam) 25%-os kedvezménnyel megtudjátok rendelni a jelenlegi 4 bábút továbbá 35%-os kedvezménnyel tudjátok megvenni a Mass Effect Felismerés, Dragon Age eddig megjelent 2 kötetét a Halo regényt a Command And Conquer regényt illetve 10% os kedvezménnyel az Assasin Creed: Reneszánsz könyvet. ÉS HAMAROSAN ELŐRENDELHETŐ LESZ A LEGÚJABB MASS EFFECT KÖNYV A FELEMELKEDÉS IS!!

Partner oldalakkal is gazdagodtunk ám első sorban kiemelném a GlobalGame csapatát kikel a jövőben számos hírt fogunk cserélni továbbá segítjük egymást ha úgy adódik a helyzet.

Másik partner oldal egy nem régen indult Blog szerű oldal a hungamer. Számos új információt tudhattok meg a legújabb játékokról teszteket olvashattok olyan gamerektől mint ti vagytok.

 

Szóval hajrá mindenki aki esetleg még nem tudta beszerezni a saját Shepard bábúját vagy Felismerés könyvét az látogassa meg kicsiny boltunkat.

Hasonló cikkek
0 6231

0 2630

%d bloggers like this: