Home Egyéb Mass Effect ihlette rajongói zenék

Elsőként van szerencsém nektek bemutatni a már most örök klasszikus “The N7 EP” című album, amit Kabuto the Python rapper és Beat Czar (B.C.) Kasparov lemezlovas párosa követett el még a nyár folyamán. A Kabuto the Python and B.C. által készített “The N7 EP” című album a scrubclubrecords.com oldalról ingyenesen letölthető vagy a youtube-on is meghallgatható.

 

Másodszor Jesse James Allen két Mass Effect ihlette zenéjét mutatom be nektek, amelyeknek műfajuk electronic trance keveréke leginkább. A “Zorah’s Fire” számot a Shadow Broker DLC, a “Lo Fi Epic – Embracing the Afterlife Mix” számot az Omegán található “Club Afterlife” szórakozóhely ihlette. A számok db ára 1,0$.

 

 

 

 

Harmadszor a nagy kedvencemet a Miracle Of Sound formációt mutatom be, mely rengeteg legendás populáris-rock számot alkotott már eddig is és természetesen nem maradhat ki közülük a Mass Effect számok sem. Ez a két szám nem más mint a “Normandy” és a “Commander Shepard”, amelyeknek db ára 1,0$.

 

 

 

 

Végül pedig két ingyenes szám közül az egyik a Pitch Perfect által készített Intergalactic Space Travel albumról a “Mass Effect” electronic dance szám, a másik pedig a Hollow által készített LAZY albumról a “Hollow S​-​Phan – Mass Effect” rap szám. A LAZY és az Intergalactic Space Travel albumok ingyenesek, bárki szabadon letölthet őket.

 

 

 

Hasonló cikkek
0 5867

0 2392

%d bloggers like this: