Home Mass Effect Andromeda Mass Effect Andromeda: Day One patch, folyamatos játék, és besorolás.

Mint az előző cikkünkben írtuk, aranylemezen van már az Androméda, és már csak az apró foltozgatások maradtak hátra. Az EA a napokban erősítette meg, hogy lesz Day One patch, és ez még valószínűleg a játék kiadása előtt elkészül, vagy utána lévő napokban lesz majd elérhető, de még fontosabb talán az, hogyha befejeztük a játék fő sztori szálát továbbra is lesz lehetőségünk bolyongani az Andromeda galaxisban.

Ez azért is jó hír, ugyanis a Bioware hivatalosan is elismerte, hogy sok ihletet merítettek a Witcher 3-ból ami a questek és a gyűjtögetés terén sok sok extra órát adott hozzá az amúgy is hosszú sztorihoz, és úgy látszik, hogy a Bioware fejlesztők ebből egy-egy elemet átemeltek, és ezért kell majd az a lehetőség, hogy továbbra is visszatudjunk térni a befejezett játék után noh meg persze a megjelenést követő DLC-k miatt.

Viszont ERSB besorolást is kapott nem régiben, mely a régi Partial (részleges) nudity-ról Full Nudity-ra változott! Az az nem csak egy nagyszerű TPRPG-t kapunk, hanem egy soft porn játékot is idézve Aaryn Flynn-t ez a hír nem kicsit fogja beindítja a Nők, és Férfiak fantáziálását.

%d bloggers like this: