Home Mass Effect Andromeda A Game of Throne egyik sztárja az Andromedában

Most sokan fognak megkövezni azért, mert nem nézem, és nem érzek késztetést arra, hogy nézzem a Game of Throne, de ez most igazán mellékes, ugyanis egy újabb főbb NPC-ről rántották le a leplet. Ugye régebben kiderült, hogy Szalári lesz a pilótánk vele váltva az örök kedvenc Jokert, de Dr. Chakwas (Dr. Katyvasz) aki az orvosi részlegért felelt, de ő is leváltásra került, mert egy Aszári lesz helyette kit Dr Lexi T’Perro-nak hívnak,és az ő hangja lesz Natalie Dormer a Game of Throne egyik sztárja ki a sorozatban Margaery Tyrrel-t játssza.

Lexi (nevezzük így) karakterében egy nagyon sokat tapasztalt orvos ki egyben egy bölcselő ki igyekszik hasznos tanácsokkal ellátni a Ryderéket. Nem nélkülözi az érzelmeket és az együttérzést valakivel a munkája során, egy olyan utat jár, ahol próbál profi orvos lenni, és egy kicsivel több. (We bang okay? 😀 ) Natalie szerint igazán jó szöveget írtak neki, és talán a legtöbb favicc tőle fog eredni, de mindenképpen egyedi, és szerethető karaktert fogunk kapni. De egy biztos, hogy a párosítás zseniálisan lett kitalálva!

Ti örültök annak, hogy több fajú a Pathfinder alap legénysége, vagy valljátok a Cerberus nézeteit, hogy emberi hajón csak emberek szolgáljanak mint legénység?

 

 

%d bloggers like this: