Home Mass Effect Andromeda Mass Effect Andromeda Gameplay az NVIDIA konferencián

Eltelt egy újabb év, és 3 hónapra vagyunk a Mass Effect Andromeda megjelenéstől. A Bioware és EA az elmúlt években eléggé szigorúan fogta a Hype vonatot a játék körül, de ez november 7 óta kissé változott. Megjelent pár gameplay, és végre betekintést kaptunk a játékba is, rövid trailerek sorozatán keresztül, de most úgy látszik elfog szabadulni ez a vonat. Jövő év Január negyedikén az NVIDIA Las Vegasi konferencián sokkal többet kaphatunk mint eddig. Ígéret szerint egy környezet bemutatót (tech demót), és egy trailert is kapni fogunk majd ami biztosan el fog minket kápráztatni. Magát a konferenciát Live streamelik, szóval aki nem akar lemaradni róla az ott figyelheti az eseményeket, viszont aki nem tud fent maradni az később majd a Mass Effect hivatalos youtube csatornáján megtekintheti.

Viszont fontos kitérnünk itt azokra a rajongókra, akik arra számítanak, hogy egy core 2-es gép elvinné a játékot, hogy most kezdjenek új gépet összerakni, ugyanis Frostbite engine 3 fogja hajtani a játékot amihez egy 64 bites Windows kell minimum, és egy jobb fajta 4 gigás videó kártya.

A fordítás még nincsen eldöntve, hogy lesz e vagy sem, viszont fontos kijelenteni, hogyha lesz akkor csakis PC platformra.

%d bloggers like this: