Home Kiemelt Híreink Mass Effect Andromeda: Lelepleződött egy idegen faj

Araszolva közeledünk a megjelenéshez, és lassacskán egyre több információ fog kikerülni a játékról, de azért igyekeznek nem teljesen megnyitni az információ keresztelt csapot.

Mint említettük múltkori cikkünkben nem egy ellenséges faj lesz majd az Androméda Galaxisban ami majd próbál minket hazarugdosni (E.T menj haza!), de íme az első hivatalosan is félig meddig ellenségesnek nyilvánított faj a Kett!

15123288_1781985995401962_1732426523570431847_o-1

Mint előző cikkeinkben írtuk lesz egy faj ami Vorcha és Collector keverék lesz, és végül is kiderült hogy ők a kettek lesznek, akikről kikerült egy kép is + a 4k tech demóban is fölbukkantak, bár egy később kiadott hír szerint még lehet, hogy változtatnak a kinézetükün. Viszont az nem biztos, hogy az egész faj ellenséges, hanem csak egyes frakciók, ugyanis ők lesznek az első faj akikkel találkoznak a bárkák, és hát nem volt puszi-puszi nagy ölelésben részük.

A neve eléggé érdekes és tömör, de mikor képet kerestünk hozzá fölbukkant a jó öreg Wikipedia ami nem egy Kett nevű híres embert hozott föl, de egyes oldalak is lehozták, hogy hát ha lefordítjuk akkor „szart” jelent, de utána kutattunk egy picit, és nem csak azt jelentheti. Ugyanis észteknél a Kett láncot jelent. De ha ti is találtok valami értelmes fordítást rájuk akkor osszátok meg velünk

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: