Home Kiemelt Híreink Mass Effect Andromeda: Nem hivatalos hírek

Nemrégiben redditen megjelent egy youtube videó, mely eléggé sok új nem hivatalos információkat tartalmaz, de eléggé meggyőző tud lenni, ugyanis eléggé összekevert az eddig megtudott dolgokkal.

Szedjük pontokba mi az ami nem megerősített.

  • Teljesen más dizájnú hajónk lesz. Nem fog hasonlítani az eddig megszokotthoz. A hajónk bejárása közben megnézhetjük a Mako-t ami az E3 trailer óta átesett 1-2 változtatáson. Ezt aligha nevezhetjük újításnak, mert akik végigjátszották a trilógiát azok tudhatják, hogy az eredeti Mako megtekinthető volt a Normandia rakterében közvetlenül Wrex mögött.
  • A páncél módosítások hasonlóak lesznek az előző részekhez.
  • A navigációs rendszer teljesen átalakul, ugyanis eddig a point and click rendszert ismerhettük (arra megy a hajó amerre nyomjuk a bal egérgombot). Ez állítólag teljesen megváltozik. A hír szerint miután a navigációs konzolhoz lépünk ténylegesen mi fogunk repülni a hajóval, az-az átváltunk First Person (első nézetes) módba, a bolygók eléréséhez lesznek majd különböző navigációs markerek, és választhatunk az utazás módjában is, hogy szimpla hajtóművekkel, vagy a Faster Than Light hajtőművekkel akarunk eljutni egy úti célhoz.
  • Lesz egy tárgyaló a hajónkon aminek a funkciója egyenlőre nem tisztázott. Lehetséges, hogy a csapattársainkkal tudunk beszélgetni ezen a helyen valami eléggé fontos dologról, vagy egy War Room lesz ami meg a Dragon Age Inquisitonből lett átemelve.
  • Az egyik ellenséges faj is terítékre került: Az egészen biztos hogy idegenek lesznek, és úgy fognak kinézni mint egy Vorcha és Collector kereszteződése. Nevük még nincsen, de hajókból fognak kiugrálni amiken Cerberus logó virít.

Megerősített infók

  • Mac Walter interjú során két karakter is felfedte magát:
    • Peebee: A 4k-s tech videóban láthattuk őt. Ő lesz az Aszári társunk a játékunk során akivel összehoz a plot (történet, avagy a sors). A viselkedése eléggé vagány, és Joker. Nem érdekli az „emberi” kapcsolatok, csak a kalandoknak él. A szakmáját tekintve vérbeli kalandor, és az idegen új technológiák „szakértője” aki ezen függősége miatt csatlakozik a Pathfinder legénységéhez. Vele lesz talán a legnehezebb kijönni, mivel a csapatosdi, és a kultúra nagyon nem hatja meg. Most ugye mindenki Liarából indult ki az elején, szóval srácok a fordítottja lesz
      peebeecast610110-1
    • Liam: Ő lesz talán az első csapattársunk aki csatlakozni fog hozzánk. Egy volt rendőrtisztet tiszelhetünk benne aki a Hyperion nevű bárkán hagyta mögött a hivatását, hogy a Phatfinderen folytassa, ugyanis ő lesz a hajónk biztonsági szolgálatának a feje. A karakterisztikáját tekintve, egy borzalmasan oda van a munkájáért, és eléggé nyers modorú tud lenni, és közvetlen. Tulajdonképpen ha azt nézzük akkor talán egy Kaiden klónt fogunk kapni kisebb átalakításokkal.
      liamcast6101110
  • Lesz egy Krogan csapattársunk aki még nem mutatkozott be a nagyérdeműnek, de a közeljövőben tiszteletét fogja tenni
Hasonló cikkek

%d bloggers like this: