Home Kiemelt Híreink Kép az új Mass Effectről!

Ken Thain twitterén a közelmúltban ígéretet tett, hogy a nagyközönség kap egy kisebb hírmorzsát, hogyan is áll a helyzet, az ÚJ Mass Effect-el kapcsolatban.

A kép TheCaptureLab-ban készült Vancouverben ahol egy nagyon király jelenetet vesznek/vettek föl a készülő új Mass Effect-hez írta twitter bejegyzésében Ken Thain.

CA4s7UdWcAAF8mi.0

Maga az új Mass Effect ténye már 2012-ben meg lett erősítve amikor is a rajongók masszívan érdeklődtek, hogyha vége a trilógiának akkor mi lesz az univerzummal, és erre a válasz az egyszerű ha van rá igény lesz Mass Effect volt. Viszont maga ez az új Mass Effect nem fogja Shepard Trilógiáját folytatni ezáltal nem tekinthető negyedik résznek, ezt a Bioware a tavalyi E3-on már tisztázta, de egyéb sajtó orgánumok, és fórumok lakói még mindig negyedik részként emlegetik, ami tulajdonképpen egy hatalmas félreinformálása az embereknek.

Másik tény, hogy maga az új Mass Effect rendelkezni fog Online Multiplayerrel erősítette meg Chris Wynn vezető fejlesztési igazgató még februárban, de az hogy ez mi lesz még nem tudni, és hét pecséttel őrzött titok ami még valahogy nem került ki az orosz fórumokra (Mass Effect 3 eredeti sztori eset).

Ti mit vártok az új résztől, és hajlandóak lennétek e fölfejleszteni elég keményen a gépeteket miatta?

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: