Home Egyéb hírek Az új cím: Shadow Realms

Az idei Gamescom 2014 sok új dolgot hozott, bár Mass Effectről nem volt szó, de kaptunk Dragon Age Inquisiton trailer-t, és csak kiderült, hogy mi is az-az új rejtélyes cím!

Az E3 óta folyamatosan rövid videókkal bombázott minket az EA az új címmel kapcsolatban, és ma a Gamescom előadásukon hivatalosan is bejelentették, hogy egy 4 Vs 1-es story alapú online RPG-t fognak csinálni ami a Shadow Realms névre fog hallgatni, és futni. Mi a lényege a  4 vs 1-nek? Ez a mód régen több ember Vs 1 módban ismerhettük meg, és akik Half Life 2 Deathmatch-el játszottak azoknak a Zombi Master mod sokat mond. A lényeg az, hogy a játékosok egy ember ellen játszik aki megpróbálja őket kicsinálni ezt az embert Zombie Masternak hívtuk és RTS nézetben látta a világot.

A Shadow Realmsben 4 vs 1 lesz és az egyet Shadow Masternek fogják hívni aki a játékosokat próbálja majd kicsinálni, de arról nincsen információ még, hogyan fogják ezt kivitelezni, hogy harcolhat is a Shadow Master mint az Evolve-ban, vagy csak a Minion-okat fogja irányítani úgy mint a Zombie Master modban?

A megjelenésről csak annyit kaptunk információt, hogy valószínűleg jövőre már megkapjuk mint PC exkluzív címet!

%d bloggers like this: