Home Mass Effect "4" Casey Hudson távozott a Bioware-től

Tegnapi nap legnagyobb meglepetése volt az, hogy Casey Hudson a Bioware egyik vezető munkatársa (Star Wars: Knight of The Old Republic, Mass Effect) bejelentette, hogy otthagyja a céget, és a következő levél vár minket a Bioware blog oldalán!

[spoiler]After what already feels like a lifetime of extraordinary experiences, I have decided to hit the reset button and move on from BioWare. I’ll take a much needed break, get perspective on what I really want to do with the next phase of my life, and eventually, take on a new set of challenges.

Though there’s never an easy time to make a change like this, I believe this is the best time for it. The foundation of our new IP in Edmonton is complete, and the team is ready to move forward into pre-production on a title that I think will redefine interactive entertainment. Development for the next Mass Effect game is well underway, with stunning assets and playable builds that prove the team is ready to deliver the best Mass Effect experience to date. And the Dragon Age: Inquisition team is putting the final touches on a truly ambitious title with some of the most beautiful visuals I’ve seen in a game.

But while I feel that the time has come, this is without a doubt the most difficult decision of my career. BioWare is as magical a place today as it was when I started. The projects we are working on are some of the most exciting and prestigious in the world. The talent in our teams is second to none. And the people here are some of my closest friends. I’ve spent more time with many of you than my own family, and I have enjoyed every day of it.[/spoiler]

A Bioware Blog oldalán részletesen kifejtette, hogy (Push the Reset button) szüksége van a pihenésre, és leginkább arra, hogy átgondolja mit is szeretne csinálni az élete következő szakaszában. Viszont megnyugtatott minket, hogy hiánya nem fog fennakadást okozni a fejlesztések során, ugyanis mind a Mass Effect, Dragon Age jó irányba halad, és az új cím is amit valószínűleg az a hamarosan kezdődő Gamescon-on fognak leleplezni. Továbbá megerősített mindenkit abban, hogy a csapat kész az  eddiginél a legnagyobb ME  hangulatot a képernyőnkre varázsolni. A fejlesztésről annyit, hogy biztos úton halad a fejlesztése, és nagyon sok erőssége lesz, a játéknak illetve már vannak játszható verziói is, de arról, hogy nagyobb betekintés mikor lesz még nem beszélt. Ezenkívül a Dragon Age: Inquisiton-ről is szólt pár szót, hogy a csapat már a végső simításokat végzi a játékot, és elmondása szerint a leggyönyörűbb játék lesz amit ő személy szerint látott!

„A Biowaret épp olyan varázslatos helynek tartja, mint amikor elkezdett a stúdiónál dolgozni, a csapatot pedig az ipar legjobbjának.”
                                                                                                                                            „Casey Hudson”

 

Sok sikert kívánunk Casey Hudsonnak a továbbiakban!

%d bloggers like this: