Home Kiemelt Híreink Az új Mass Effect és az új IP

Tegnap megtörtént, amire mindenki várt. Az új Mass Effect bejelentésre került. Hatalmas öröm áradt szét mind a közösségben, mint a világon eme hír hallatán, de amit láttunk már azt mondatja velünk, hogy „Shut up and Take my money!!” De mit várhatunk az új Mass Effect-től? Nem tudni!! Csak pár helyszínt egy N7 kommandós karaktert láthattunk, de ezt mind Frostbite engine 3.0-val ami meg kell mondani nagyon követelni fogja egész Paksot a az új még meg nem épült blokkal együtt, szóval akinek még XP vagy dual core processzora van és nagy rajongó az már teheti félre a pénzt az új számítógépére, mert egy Mass Effect-et low grafikán nem tud akkorát ütni mint egy Full HD felbontásban max grafikán.

c59d261ccf55855a2d23

Szerintünk, ami kelleni fog hozzá ajánlottan:
Inter Core I7 3.1 ghz
16 Giga Ram
2x Radeon HD 7850 vagy GeForce GTX 750 Ti
60 Giga szabad hely a winchesteren.
SSD ajánlott.

Magáról a készültségi állapotról annyit, hogy a tavalyi N7 napon kapott hírek szerint félúton járnak a srácok, a fejlesztésben, de nem aprózzák el a dolgot. A történetről annyit biztosra mondtak, hogy X (ismeretlen) Shepard parancsnok nem lesz benne, és nem Mass Effect 4-ként fogják hívni, de pletykák szerint New Age alcímen fogják nevezni.

 


Az új címükről annyit árultak el, hogy teljesen újat, és egyedit akarnak alkotni. Ezzel talán sugallni akarják, hogy készítik az MMO-t? Kitudja, de hamarosan több információ is napvilágot lát az új Mass Effect-ről. Szóval kövessetek minket!

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: