Home Mass Effect "4" Pletyka: Mass Effect 4 2015-ben?

A Bioware fórumán megélénkültek az események. Számos a bioware alkalmazott utalgat arra, hogy körülbelül mikor is fog megjelenni az új Mass Effect.

A tavalyi N7 napon számos concept art látott napvilágot, meg egy olyan kép, hogy éppen az új Mass Effect-et próbálgatják. Viszont a játék még nagyon korai állapotban volt akkor, és a fejesek szerint koránt sem volt kész arra, hogy publikálják. Nem régen az E3-on a közönség, és a rajongók nyomására végül egy kis ízelítőt kaphattunk arról, hogyan fog kinézni a dolog, de semmilyen „gameplay” anyag nem került ki. Most a bioware fórumon megy a közösségi agyalás a megjelenési dátumról, ugyanis az új Dragon Age fejlesztésének a lezárása után a csapat nagyja az új címre lesz átállítva, bár így is azt mondják, hogy 2015 tavaszán már valószínűleg a kezünkben lesz az új ME, és erre utalgat pár Bioware-hez közel álló ember és alkalmazott is.

De Chris Priestly adta eddig a legtöbb infót a Bioware fórumán és összeszedtük talán a legfontosabbakat ezekből

– Először is NEM MASS EFFECT 4!!!!

A közösség az ME3 misztikus Destroy végkifejlete miatt elkezdte terjeszteni az igét, hogy az új rész Mass Effect 4 címen fog tovább menni, de erre már akkor hivatalosan is több csatornán is erősen cáfolták, hogy köze lenne bármennyire is Shepard bármelyik alteregójához! Továbbá semmilyen előzménye nem lesz neki!

 

me3-shepard-lives

Nyugdíj!

 

– Fölhívta a figyelmünket arra, hogy hamarosan újabb infók fognak napvilágot látni, és pár új trailer teaser is fog jönni szóval érdemes lesz követni őket, (és persze minket is)!

– A Dragon Age: Inquisiton fejlesztésének a befejezésével a fejlesztőket átirányítják az Új Mass Effect fejlesztő gárdájához!

 

Amíg várunk azért ne felejtsétek el, hogy a Mass Effect 3 Beta magyarítás elérhető az oldalunkon, és hamarosan a Citadel is már játszható állapotba kerül! De ti mit gondoltok mikor, jön a Mass Effect új része?

 

 

 

 

%d bloggers like this: