Home Mass Effect "4" Lehet, hogy hamarosan kapunk egy bejelentést?

Yanick Roy a Montreal-i Bioware stúdió igazgatója nem régiben egy Twitter bejegyzésében elárulta a népnek, hogy a fejlesztés halad, és a többi stúdió reakciója szerint  új Mass effect rész jó irányba halad.

Yanick__Gallery_Large_

„Yesterday, the rest of BioWare finally got to get a first look at the next Mass Effect. Their reaction tells me we’re on the right track! :D”

Twitteren kérlelték, és faggatták arról, hogy adjon ki több információt, de hárította, hogy egy ” még dolgozniuk kell rajta, hogy bármit közzé tehessenek”

Az már tény, hogy nem Shepard parancsnok lesz továbbra is a hősünk, és teljesen más történetet fog földolgozni. Viszont arról nincs információ, hogy mégis milyen történetet. Voltak pletykák, hogy valamelyik karakter kerül majd előtérbe a trilógiából, és annak a karakternek is a háttértörténete lesz majd, vagy egy teljesen új történet.  A másik pletyka egy a Trilógia előtt játszódó történetet foglalta magába, de ezt a közösség jelentős hányada negatív fogadtatásban részesített!!!

Ti mit gondoltok előzmény történet, új történet, vagy valamelyik karakter történetét kellene megcsinálni az új Mass Effect-be?  Továbbá szerintetek mikor, és hol fogják bejelenteni az új részt?

8 Hozzászólások to this post

%d bloggers like this: