Home Egyéb hírek Partnerünk az Androgeek

Az Androgeek egy Freelancer (Szabadúszó) oldal. Informatikusokból és programozókból áll a csapat. A célunk az, hogy lehetőséget adjunk minden tehetséges embernek az online újságírásban. Segítségünkkel a nálunk publikáló emberek nagyobb nyilvánosságot kapnak, később nagyobb oldalakhoz integráljuk őket, hogy ott folytassák „pályafutásukat”.

ag_1281

Szükségét érezzük, hogy támogassunk minden olyan tevékenységet az országban, amit szintén szabadúszók végeznek. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Mass Effect fordító csapatát is támogatni fogjuk. Nagyon szép dolgot visznek véghez, és bár sokan kritizálják őket, mert régóta dolgoznak a projekten, ne felejtsük el, hogy szabadidejükben végzik a munkát. Bízunk benne, hogy a támogatásunkkal egyszerűbbé és könnyebbé tehetjük a munkájukat és gyorsabban végezhetnek majd vele. A minőséghez idő kell, – szokták mondani.

 

A Magyarítás végezetével nem hagyjuk Őket magukra, mert további projektekben is a támogatásunkat élvezik. Eszközökkel, tudásunkkal, és reklámokkal segítjük őket. Továbbá tervezünk egy közös nyereményjátékot is mind azoknak, akik már nem bírnak várni a fordításra.

 

Megéri követni őket, hiszen minden információról tájékoztatást fogtok kapni. Az Androgeek oldalán is lesznek majd cikkek a csapatról, az oldalról, a projektről és minden olyan eseményről, ami érdekelheti a rajongókat.

%d bloggers like this: