Home Mass Effect "4" Az *ÚJ* Mass Effect N7 nap alatt.

Mindenkinek utólag is boldog N7 napot kívánunk, de az ünneplést olyan örömhírek dobják mint az, hogy a fejlesztők akik a Mass Effect ÚJ történetén dolgoznak betekintést nyújtottak a munkájukba, de nem jelentették be hivatalosan az új rész szóval videót ne keressetek. (Ha kerestek is akkor fan made, vagy fake videót találtok)

Kezdjük a sort az első képpel amit Yanick Roy  a Bioware Montreal Stúdió igazgatója osztott meg a nagyérdeművel amin az egyik concept artos éppen az egyik új karakteren/ellenségen dolgozik. Viszont ami a leginkább érdekes a közelebbi monitoron található egy jobb karon található fegyver cső. Az, hogy milyen célt szolgál inkább rátok bízzuk, de szerintünk egy lángszórót hivatott üzemeltetni, viszont eléggé nehéz megmondani, hogy az e valójában. Mások járműként azonosították a rajzokat.

Grafika

A következő képet Gary Stewart a Bioware Montreal pálya dizájnere rakta ki Twittere. Ahol éppen az egyik küldetés/átvezető concept rajzát tökéletesítik.

concept

A leginkább érdekes, és egyben örömteli spekulációra adhat okot a következő kép. A hölgy egy új világ concept-jén dolgozik. Az első részben lehetőségünk volt a Mako-val felfedezni pár bolygót, és különböző ereklyéket, és ásványokat gyűjteni. Valószínűsíthető, hogy ez az opció visszatér a játékba, csak fejlesztett formában. A másik lehetőség az, hogy a képen látható részt egy küldetés során láthatjuk.

concept2

Az utolsó kép a leginkább elgondolkodtató. Ugyanis Michael Gamble osztotta meg a lent látható képet amin éppen egy tech demó fut. Xbox 360-as vezérlővel egy számítógépen. A dolog azért is furcsa, ugyanis a harmadik részben az X360-as vezérlő támogatás PC-n teljesen kimaradt, és a másik ami leginkább elgondolkodtatja az embert, hogyan fog kinézni Frostbite engine 3.0-val 🙂 .

test1

Viszont valamiről jobb ha nem feledkezünk meg amit a fejlesztők üzentek a közösségnek!

„A Mass Effect következő fejezete már közelít, amiben új karaktereket szerethetünk meg, új ellenfelekkel küzdhetünk és új világokat fedezhetünk fel.”

7 Hozzászólások to this post

%d bloggers like this: