Home Egyéb Operation: Detonator

Ezen a héten sem maradunk Operation nélkül, ráadásul a mostani meglehetősen könnyen teljesíthetőnek és szórakoztatónak ígérkezik…;) (Ó igen, a Drell Adept visszatér!:))

Operation DETONATOR (November 30. –  December 2.)

Egyéni cél: Érj el 20 000 pontot Biotic Explosion-el, bármelyik map-en, bármilyen nehézségi szinten. A robbanásnak meg kell ölnie a célpontot, a pontok meccsenként összeadódnak.

Jutalom: Commendation Pack

A végére pedig egy szerkesztői közlemény: A multiplayer cikkről nem feledkeztem meg, de családi okok miatt nem tudtam tegnap befejezni a szerkesztést, így a mai nap folyamán, 22:00 óra környékére várható a megjelenés.

3 Hozzászólások to this post
  1. Én ma haverommal csináltam meg ketten silveren 6 wave alatt meglett. Aki olyan kezdő mint én ezekbe a biotic cuccokba azoknak ajánlom a human sentit és ott fullon a wapr és throw (időre és detonációra tettem) valamit élet meg power damage fullon. jutalmam egy crusaider 3 lett 😀

  2. FIGYELEM!!! Srácok, a mai napon (CSAK A MAIN) Mass Effect Trilogyt lehet nyerni. Gyorsan még van rá lehetőségetek hogy facebook-on Mass Effect Trilogyt nyerjetek. Csak pár klikkelés az egész. Ezen a linken van a nyereményjáték: http://on.fb.me/Vcnk86
    Holnap már mást lehet nyerni úgyhogy holnapis nézzetek vissza a linken keresztül ha akartok nyerni!

%d bloggers like this: