Home Egyéb Újabb Omega DLC screenshotok

Nemsokára hivatalosan is megjelenik az Omega DLC a Mass Effect 3-hoz, ez alkalomból kaptunk négy újabb screenshotot a kiegészítőből. Íme hát:

1 hozzászólás to this post
  1. Na, a végére értem és számomra nagyon megnyerő volt! Először is örülök, hogy nem követték el azt a hibát, amit a ME2 esetében a Shadow Broker DLC-vel. Az a küldetés szinte mindent vitt és amellett a DLC mellett játék a főküldetési eltörpülnek, amolyan mellékküldetés feeling-jük van.

    Az Omega pontosan annyira jó, mint bármelyik misszió a ME3-ban. Egyedi, mint mindegyik, de nem próbál sokkal jobb lenni az alapjáték küldetésein. Nekem kimondottan tetszettek az új ellenfelek is. Ami miatt siránkoznak, az az, hogy a sztori elég minimális szerepet játszik és inkább az akcióra, valamint a pörgésre fókuszálnak, de azért ne mondja már nekem senki, hogy akkora hipernagy fordulatokkal teli keményvonalas sztorit vártak, mikor a küldetés célja: Foglald vissza az Omegát… Megtudunk benne néhány érdekességet, amiknek felfedése jól el van osztva a 4 nagy küldetés alatt, de sztori szempontból senki nem fogja eldobni az agyát.

    Aria-val küzdeni egy külön élmény és persze a múltjával való megismerkedés is. Erre még rátesz egy lapáttal a második főszereplő, aki nem más, mint Nyreen.

    A küldetések felépítése és a pályák nagyon pöpecül el vannak találva, alig van idő egy következő lélegzetvételre. Ami sajnos még mindig változatlanul irritál, azok a bugok. Mozgásanimáció- és hangproblémák. Ezek amúgy nem hiszem, hogy az Omega hibái, hanem inkább az alapjátékból örökölt problémák. A játékidő 4-5 óra. Szóval, hogy szerintem megéri-e az 1200 MS/BW pontot? Aki igazi rajongó, vagy jobb szeret akciózni, annak biztosan, aki nagy sztorit vár el, annak semmiképp, majd ha lemegy az ára esetleg.

%d bloggers like this: