Home Egyéb Omega DLC gameplay videó

Nincs igazán mit ecsetelni róla, a cím magáért beszél: a GameSpot tesztelői megjelenés előtt kipróbálják az Omega DLC-t, az ő kommentárjukkal nézhetjük végig a letölthető tartalom első néhány percét az alábbi videóban – és meg kell hagyni, mind dramaturg, mind gameplay szempontjából rettenetesen jól sikerült darabbal van dolgunk.

Ki várja még türelmetlenül a november 27-ét?

2 Hozzászólások to this post
  1. Incendiary ammo turret ellen… meg a sok bénázás, szerintem ez a jó ember ha eddig 2 órát játszott a játékkal összesen sokat mondok. Hackelős kérdésre se tudott válaszolni… Mondjuk nem fejlesztő, nem tesztelő, producer lenne a beosztása, de akkor is.

    Egyébként a cucc az bejövős, 2 (még ha csak ideiglenes) csapattárs nagyon atom (turián nőket multiba mozgalom indulhatna!!!). Omega mindig is a Blade Runner-re hajazott, ami nagy +pont. Nagyon reménykedek a dologban, hogy zeneileg is ez lesz a legjobb ME anyag, ami eddig valaha kijött (nem rosszak az eddigiek se, de nekem ME2-ben is a dlc zenék jöttek be igazán, na meg ami az Omegan szólt, de sajnos az nem a ME-hez készült).

    És már csak egy valamire vágyok, hogy így induljon a DLC:

    Shepard a Citadellán sushi-t kajál, odalép hozzá egy batarian verőlegény a következő szöveggel:
    Batarian: Monsieur, azonnal kövessen engem, bitte!
    [Shepard gestures to Sushi Master for translation]
    Sushi Master: He say you under arrest, Mister Shepard.
    Shepard: Got the wrong guy, pal.
    Batarian: Ló****t! Nehogy már! Te vagy a Comm, Commander!
    Sushi Master: He say you commander.
    Shepard: Tell him I’m eating.
    Batarian: Aria toka. Meni-o mae-yo.
    Shepard: Aria, huh?

    Kedves moderátorok/adminok, ha nem tartjátok elégségesnek a fiatalkorúak védelmében tett erőfeszítéseimet, kérlek akkor a kérdéses részt cenzúrázzátok és ne töröljétek a teljes postot, ha van erre lehetőség. Előre is köszönöm a megértéseteket.

%d bloggers like this: