Home Egyéb Operation: VALKYRIE

A BW-nél visszaálltak a heti multiplayer challangeke-re, és mintha a kreativitás-faktor is emelkedett volna egy pöppet.

Ezen a hétvégén a feladatunk 100 ezer pontot összeszedni a promóciós N7 fegyverekkel (Valiant, Hurricane, Crusader, Eagle), bármely pályán, tetszőleges nehézségen. A négy fegyvert kombinálhatjuk is, a hatásuk összeadódik. Tehát például a Valianttal és a Hurricane-el szerzett pontok is hozzáadódnak az összeshez.

Az operation október 26, péntek este 7-től tart október 28, hétfő délután kettőig; sikeres teljesítés esetén jutalmunk egy azonnali Commendation Pack. Ezen felül elérhetővé válik a játékot anno még előrendelők számára már talán ismert N7 Valkyrie assault rifle, ami csak Commendation Packből pottyanhat ki, hasonlóan a többi N7-es puskához.

Harcra fel, jó vadászatot!

4 Hozzászólások to this post
  1. És hol vannak a kérdések? Egyébként jól látod, 50k pont, bármilyen nehézségi szinten, használható fegyverek:
    Eagle, Valiant, Hurricane, Crusader
    Extraction nem kell, ha megvan a challange, meg is halhatsz. Amire figyelj, hogy nem összesen kell 50k, hanem az adott fegyverrel! (Melee, power NEM számít bele!) Viszont kombinálhatsz, ha pl. Valiant/Hurricane-el tolod, együtt számolódnak a mindkettővel szerzett pontok. Nekem lesz nagy szívás, egyetlen N7 fegyverem a Crusader, az is csak a CE-ből…:D

  2. Ja látom, már, de 50k a helyes, amit a BioWare-nél látsz! (Bár ME-nél sose tudni, ha valami sz.r/keveset használt – szerintem ez lehet a drell adepttel is, mert goldig eddig is elment, ha volt aki fogta a farát), buffolják, akkor op lesz, ha valami op, sz.rrá nerfelik…)

%d bloggers like this: