Home Egyéb Retailation DLC információk

Bizony, ismét újdonságokkal bővül a multiplayer, ezt volt hivatott előjelezni a mai napon kiadott új, 1.04-es patch is, melynek feladat volt előkészíteni a terepet a Retalitation nevet viselő új kiegészítőnek!

A Retalitation az eddigi legnagyobb ingyenes DLC, és ismét igaznak bizonyultak a spekulációk és rajongói kérések: a Begyűjtők (Collectors) mint régi/új ellenség ismét színre lépnek egy multis ellenség-frakcióként.  De nem a Begyűjtők az egyetlen újdonság ám! Lássuk, mi várható még:

– A Begyűjtő frakció egységei: Praetorian, Scion, Abomination, Trooper (ezek ismerősek lehetnek az ME 2-ből), valamint egy új ellenség, a Captain (Harbinger netán?)

– A gethek és a Cerberus is kapnak egy-egy új egységet: a Cerbi a Dragoon nevezetűt, míg a gethek újfajta drónokkal támadnak majd ellenünk

– Új karakterek: Turian Havoc Soldier, Turian Ghost Infiltrator, és még várhatóak továbbiak is

Extra veszélyes pályák, nehezített környezettel és csapdákkal: Acid, Lightening, Meltdowns, Sandstorms, Swarms és Whiteouts

– Új fegyverek: Begyűjtő rohampuska, SMG és sniper; új lőszertípusok

– Új cucc: Challenge-ek: különböző kihívások teljesítésével multis achievmenteket és challange pontokat szerezhetünk, amiket beválthatunk különböző dolgokra, úgymint az egyedi banner a nevünk mögött a lobby-ban, vagy épp saját rangot adhatunk magunknak

Szép nagy frissítésnek nézünk elébe jövő hét kedden, azaz október 9-én, este 7-től (ekkortól lesz tölthető PC-re az Originen keresztül, a PS3-as megjelenésre várni kell 12-éig). A DLC szokás szerint ingyenes.

A végére pedig itt egy trailer:

Kinek mi a véleménye az újdonságokról? Képes lesz ismét fellendíteni a multiplayert? Osszátok meg velünk!

 

 

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

18 Hozzászólások to this post
  1. Na, most tényleg meghallgatták a rajongókat!
    Itt a fórumon is sokan akartuk ellenségnek a begyűjtőket, most megkapjuk!
    Jó lesz új ellenséggel találkozni, valamint az új ellenséges egységek is jók lesznek.
    Engem megvettek kilóra, így tovább BioWare!

  2. Üdv
    Szerintem a Begyűjtők csapatát ahogy megnéztem megvan mind az 5 „kaszt” névhez való harcos. A videó alapján pedig (ha minden igaz benne) akkor jön egy Batári aminek vonzás képessége lesz (a videóban úgy látszik) valamint lesz egy új drell osztály is ami pedig mérnök vagy őrszem lesz ( a videóban tisztán látható a drell hátulról aki épp lövedékeket lő ki rögtön egymás után ami nagyon hasonlít a Demolisher nyomkövető gránátjaira). Én ezt figyeltem meg a videón első ránézésre plusz karakterként.

  3. Na végre egy újabb dlc. Kellett már egy új ellenség.
    Egyébként a batárinak rántás(lash) képesaége lesz, a drell pedig egyértelműen homing grenade-t használ, de mivel a drellek főleg biotikusok, ezért valószínűleg őrszem vagy élharcos kasztba tartozik.
    A videó végén látható kaszás pedig szerintem két hullám között érkezik.
    De vajon az új ruriánnak a repülés egy képesség lesz vagy az előre vetődés új módja?

  4. ezzel a dlc-vel simán eltudom képzelni hogy a singlébe is visszakerülnek a begyűjtők. mivel ugye a kaszások elraktározzák a dns-ket akkor ujratudnák teremteni őket vagy az omega 4 relén tul voltak távolabbi kolóniáik is nem tudom 😀 de lehet hogy az omegán nem csak a cerberus és a kaszásokkal fogunk találkozni 😀 esetleg később lesz egy ujabb dlc amiben át kell kellni az omega 4 relén (megint ) és megállítani a kaszásokat mert ott van egy bázis szerű hajó vagy nem tudom 😀 jó kis móka lenne az fix ha ujra lennének begyűjtők.

    • Már csak azért is, mert ha belegondolunk, mindegyik csapattagnak volt már dolga a begyűjtőkkel.Garrus, Tali, EDI ott voltak az öngyilkos küldetésen, Liarának az Árnybróker mellett gyűlt meg velük a baja, Ashley/Kaidan ott volt a Horizonton, amikor megtámadták, Javik is sokat küzdött velük, láttuk, Még James is összeakaszkodott velük. Tehát mindenkinek lenne véleménye az esetről.

%d bloggers like this: