Home Egyéb DLC-k a Mass Effect Trilogy kiadásban

A nemrég bejelentett Mass Effect Trilogy kiadás kapcsán sokáig sokáig kérdés volt, hogy a nagy gyűjtői kiadás milyen letölthető tartalmakat fog tartalmazni – ha tartalmazni fog egyáltalán. Nos, a kérdés ma eldőlt, a BW hivatalosan is bejelentette a csomagban érkező DLC-ket, amikkel együtt máris megvételre érdemesebbnek látszik (?) a Trilogy (nem beszélve a fémdobozról :P). Lássuk hát:

Mass Effect 1: Bring down the Sky, Pinnacle Station (mindkettő csak PC-re)

Mass Effect 2: Cerberus Network (Zaeed, Firewalker, Cerberus Assault Gear, Arc Projector, Normandy Crash site) (mind PC-re és Xboxra)

Mass Effecr 3: Online azonosító a multiplayerhez (PC-re és Xboxra)

A PS3-as csomag tartalmáról és megjelenéséről nincs hír, leszámítva, hogy azzal együtt az ME 1 is megjelenik arra platformra. A PC-s és Xboxos megjelenés a tengerentúlon november 6-án lesz.

Gondolom mindannyiunk számára igencsak érdekes, hogy kizárólag az alapjáték megvásárlásával is elérhető DLC-ket (a Pinnacle Station-t leszámítva) kapjuk meg, pedig igazán elvártuk volna, hogy a nagy gyűjtői kiadás mindet tartalmazza…

 

9 Hozzászólások to this post
 1. ME1: BDTS DLC ingyenes PC-re Live-on meg 80 MS pont. a másik meg nem egy nagy szám.

  ME2: Cerberus Network? Hát jobb mint a semmi de azért boxos skacok figyeljetek oda. Magyar Live-on se Cerberus kód, se semmilyen ME2 DLC nincs fent. Kivéve az Alternatív öltözködési pack kettőt… Szóval a Cerberus kódot egy Angol vagy Amerikai profilon érdemesebb aktiválni!

  ME3: Na! Azért egy From Ashes-t illene oda tenni nem?!!!

 2. Továbbra is gáznak tartom, hogy ebben a csomagban kevesebb dolog van, mint a polcomon (három specko kiadás + a megvásárolható összes DLC). Azért ez elég kemény bőrlehúzás. Hát még az milyen lesz, amikor bejelentik, hogy már nem csinálnak több DLC-t az ME3-hoz, és akkor előállnak a mindentbele kiadással. Na akkor fognak csuklani az EA emberek anyukái.

  Viszont az a kép, ami ottan díszeleg, abból nincs nagy változat? Olyan HD méretű? Eltudnám viselni háttérképnek. 😀

 3. Most akkor a kedves naiv gamerekhez szólok: Ti mi a fenét hittetek?! Az EA-ról van szó ha piros hó esne amiből 2 köteg 20 eurós esne ki se tennék bele a dlc-ket szinte ingyen. Bár bevallom az agyam egy távóli szegletében reménykedtem ami kb 5%-os volt de tudtam hogy nem lesz belőle semmi mivel ezaz EA. Viszont ez a kiadás várható volt ugyanis az ME1 és ME2 gyártással leálltak már lassan 1 éve és sehol se lehet kapni pc-re egyiket sem vagyis az me1-et igen de az ocsmány egy kiadás. (én is szlovákiából kaptam egy eredeti dobozos me1-et). szóval köszönjük meg szépen az ea-nak hogy ismét okot adott arra hogy minden nap szidjuk őket.
  Ui: talán ha dobnak mellé a boltok vmi extrát mondjuk poszter póló stb meg ugye a fémdoboz egy fan gyűjtőnek megérné 😀

 4. És a végén még az én vágyam is teljesül, és a ME1-et a PS3-ra a ME3 engine hajtja majd. Az lenne még a mókás, hiszen PS3-on a 2 is a ME3 engine-nel jött ki. Onnan már nem lenne annyira nagy kihívás a ME3 multiba cuccot áttenni, meg ha már benne vannak, kiadhatják PC-re is a trilógiát egyetlen gigajáték formájában, amiben a kasztok és a fegyverek már az elejétől rendben vannak, a fejlődés folyamatos, és akkor… felébredek. 😀 Pedig az jó lenne, a ME3 engine nem rossz, megérdemelne végre egy jó játékot.

%d bloggers like this: