Home Egyéb Mass Effect Trilogy – Ultimate dobozos kiadás

A BioWare és az Electronic Arts a mai nap jelentették be, hogy piacra dobják a teljes Mass Effect trilógiát (tehát mindhárom játékot) tartalmazó, Mass Effect Trilogy névre keresztelt kiadást!

Miután kigyönyörködtettétek magatok a borítóban, nem is akarom a szót tovább szaporítani, lássuk mit is ígér ez a kiadás:

– a három játék közel 75 órányi egyjátékos kampánya plusz az ME 3 multiplayer
– csúcsminőségű, fóliázott fémdoboz Shepard parancsnokkal
– a mulit kompatibilis lesz a többi kiadású ME 3-al
– tengerentúli megjelenés: 2012. 11. 06 (PC és Xbox, a PS3-as kiadás később várható)

Mitagadás, remekül néz ki az összes játék egy dobozban, de megéri-e a pénzét (60 dollár)? Ti mit gondoltok? Lesz, aki be fog ruházni rá?

13 Hozzászólások to this post
  1. B@ssza meg az EA (már bocsánat), ez KELL!!!!

    Nagyon jól néz ki, de akkor megvárhatnák amíg az összes DLC kijön a 3. részhez, mert akkor lenne tényleg komplett a csomag.
    Bár Originen kell úgy is bepötyögni a kódokat hozzá, de egyszerűbb, és gyorsabb lenne lemezről telepíteni… Bár igazából mindegy lenne, mert mind a 3 játék megvan originen, szóval igazából nem lényeg…
    Kell és kész!
    Ha lesz itthon belőle, én tuti veszek egyet, 60 dolcsit bőven megér!

  2. 1: Csinálnak hozzá Extremely Extended Cut with an Ending You Will Actually Enjoy DLC-t? Ha nem, akkor nincs miről beszélnünk.

    2: Ha bemutatom nekik, hogy mindhárom rész ott van a polcomon eredetiben, kapok a pakkra 50% kedvezményt?

    3: A DLC-k miért nincsenek benne?

    4: Amikor kijön a háromhoz az uccsó DLC is, vajon lesz egy Trilogy Gold Edition (now with DLCs) kiadás is, amit újra megvehetek?

    5: Lesz exkluzív cucc hozzá, amivel kiszúrnak azokkal, akik előrendelték a korábbi részeket, és most nem feltétlen szeretnének újra vásárolni?

    6: Nagyon sokat elégedetlenkedek? 😀

  3. BTW, ez azt jelenti, hogy kijön a ME1 is PS3-ra, szóval a PS3 tulajok akár még örülhetnek is neki. Én akkor lennék elégedett*, ha áttennék a teljes első és második részt a harmadik motorja alá. (Átfogalmazom: hajlandó kiadni rá a pénzt. Elégedett akkor lennék, ha tényleg átírnák a befejezést, és nem hagynák ki a DLC-ket, de hát biztos erre van szükség a művészi integritáshoz, ugye.)

  4. Nem éri meg sehogy se, csak annak, akinek egyik rész sincs meg. Igazából ami plussz az egy Artbook, amiben ki tudja, hogy pontosan mi van, de amúgy is meg lehet venni a komplett ME Artbook-t. Szóval semmi extrát nem ad hozzá. Már a ME3:Collectors Edition-nél is zavart a tény, hogy nem volt Extrák DVD (mint a 2 CE esetén). Ha az összes eddigi DLC benne lenne, ha lenne mind három részre vonatkozóan egy extra dvd (behind the scenes dolgok stb.), ha ehhez valami plusz relikviát hozzáadnának pl. N7 dögcédula vagy miniatűr Normandy makett, na AKKOR érné meg ez a pack. Mert így nagyon nem éri meg.
    Vagy ha kiadnának egy Mass Effect Trilogy Ultimate Collectors Edition-t, ami tartalmazza az összes eddigi gyűjtői kiadás dolgait, na akkor is még megérné.

%d bloggers like this: