Home Egyéb Operation: PATRIOT

Fegyverbe minden hazafi, eltelt a két hét, ismét dolgunk lesz a hétvégén a PATRIOT operation keretében. Az idei hét igencsak érdekes lesz ,lássuk hát, mit is kell tennünk a cél érdekében:

Egyéni cél: Sikeres extraction bármely nehézségi szinten, kizárólag egy nem-emberi faj egyedeiből álló csapatban, és minden játékosnak ugyanazzal a fajú karakterrel kell játszania. Tehát sikeresnek mondható a küldetés, ha eljutunk a 11. kör végéig például egy csak kroganok alkotta csapattal.

Közös cél: 600 ezer Atlasz eliminálása bármely pályán, tetszőlegesen választott nehézségi szinten.

Az előző operation bukása miatt különleges körülménnyel is gazdagodunk, az escort küldetésekben kísérendő drón sebessége lassabb lesz.

Az operationön túl bekerül a játék multiplayer részébe az előrendelésekhez kapott ill. a Leviathan DLC-ben megtalálható M55 Argus rohampuska, ami rare (aranysárga) besorolást kapott.

És végül kaptunk egy statisztikát is az Earth DLC óta eltelt időszak multis eredményeiből, amiből megintcsak megtudhatunk pár érdekességet:

– 1.02 trilló kreditet költöttek el a játékosok globálisan
– 119.190 sikeres extraction történt Platinum fokozaton
– 26.4 milló csomagot vásároltunk
– a játékosok 3,5%-a játszik batarián karakterrel
– 13.4 millió Brute-ot öltünk meg
– a játékosok 18.8%-a Katona karakterosztállyal játszik
– a játékosok 18.6%-a Mérnök karakterosztállyal játszik
– a küldetések 0,03%-ában használják a Collector Assault Rifle-t
– a küldetések 28%-a a Firebase: White pályán történik, ami így a legnépszerűbb
– a legmagasabb PC-s N7 Rating 13.000

3 Hozzászólások to this post
  1. Destroyer és Demolisher powa örüljünk neki 🙂

    Azt bezzeg nem közölték, hogy a bugos, „speciális nevelési igényű” vanguarddal hány emós játszik :S

    PS.: Vanguard Forever, csak ne az lenne mindig az utolsó mondatom goldon kilencedik körben, hogy „látom a házunkat” és tudom, hogy hostolni kell, de sajnos a család leszavazta az előterjesztésemet, miszerint 19.00-23.00-ig csak én netezhetek.

    Na még egy utolsó utána befejezem… Ki volt az a nagyon okos, aki a melee dmg-t illetve a shield erősítést egymást kizáró közös passzív power-re tette, na neki kívánnék élményekben gazdag…

%d bloggers like this: