Home Egyéb Operation: ALLOY

Elérkezett ismét a várva várt (?) multis operation hétvége, amit az ALLOY névre kereszteltek. Roppantul egyszerű feladatnak nézünk elébe, szinte már most biztos a garantált siker. Lássuk hát:

Egyéni cél: 2 karakter promotálása
Közös cél: globálisan 50 ezer karakter promotálása

Egyszerű, mint az egyszeregy, nem? Szokás szerint Victory és Commendation Packek várnak ránk, a Victory-ban ezúttal egy garantált medigél-fejlesztéssel, aminek segítségével megnövekszik az egy küldetésre magunkkal vihető gyógyanyag mennyisége.

Az operation helyi idő szerint péntek este héttől kezdődik, és a social.bioware.com-on elhelyezett számláló mutatja majd, mennyi van még hátra. Hajrá hát!

Személyes véleményem szerint ezúttal – sem – erőltették meg magukat az operationök terén a nagyrabecsült készítők. Ti hogyan vélekedtek?

 

15 Hozzászólások to this post
  1. Egy kis segítséget szeretnék kérni! Olyan gondom van, hogy manapság egyfolytában ledob a szerver mert, hogy ” megszakadt a kapcsolat az EA szerverével” Nekem nincs valami jól beállítva vagy ez egy általános hiba tehát mindenkit érint és csak az EA szórakozik velem? Várom a hozzászólásokat, előre is kösz!

    • Engem egész vasárnap szopatott, hogy egy pályát se tudtam végig vinni mert ledobált. A többi online játékkal semmi gond szal sztem az ea-nál punnyadt meg valami. Bár kétlem hogy túl lennének terhelve. Azért nem kicsit idegeítő hogy az ember nem tud játszani.

          • Én mondjuk vasárnap már nem toltam, szombat éjfélig promotáltam kb 6-7 karit annyi sztem elég a jóból.
            Én is tapasztaltam már korábban ezt a ledobállást, és fel is szokott cseszni, mert általában a 11. kör utolsó percében esik meg. Hát ne mondja senki, hogy nem örjítő, ha végigszenveded a pályát (csapattagok hozzáértésétől függően) és pont a finishnél becsődöl a dolog és nem kapsz semmit. Minden esetre van megoldás, legalábbis nálam ez működött: legyél te a leader. Ennyi az egész és 90% hogy nem fog ledobni, + nincs lagg. Bár kétségkívül időnként nehéz játékosokat találni.
            Különben ti kaptatok medigél bővítőt? Mert én a +5 medigélen kívül nem kaptam többet (már ami a medivel összefügg)

          • Nem jött medigél bővítés csak szutyok 4es lőszer. Majd kipróbálom ezt a leaderes dolgot, mert a mai napig nem sikerült végigtolnom egy meccset sem a ledobálás miatt.

%d bloggers like this: