Home Egyéb Operation: SAVAGE

Eltelt a két hét, így ismét megérett az idő egy hétvégi multiplayer operationre – ami ezúttal a SAVAGE nevet kapta. A név utal a küldetési célokra is, mely szerint most nagy mészárlásnak nézünk elébe. Íme a feladataink:

Globális cél: 7 millió alapszintű (trooper level) ellenség eliminálása, úgymint Cerberus Assault Trooper, Husk, Cannibal, Geth Trooper
Csapat cél: Sikeres küldetés végrehajtása bármely nehézségi fokozaton, kizárólag krogan, vorcha és batarian karakterek alkotta csapatokban. (Tehát: a négyfős csapat tagjai ezen fajok képviselői közül kell, hogy kikerüljenek. Mixelni is lehet őket.)

A célokért a már megszokott jutalmakat kapjuk, Commendation és Victory Packokat, az N7 fegyver ismét garantált. Az operation időtartama: helyi idő szerint jún. 23 hajnali kettőtől jún. 25 délig. Ha sikerrel járunk, a Packok szerda este kerülnek kiosztásra. Harcra fel!

13 Hozzászólások to this post
  1. Ha annó 1 mill Brute helyett 3millát öltünk le, 7 milka mezei trooper födbedöngölése nem lehet kihívás.
    A csapatbónusz már kicsit macerásabbnak tűnik, de csak sikerül majd kifogni egy értelmes társaságot.
    De engem legfőbbképpen az érdekelne, ami a hivatalos fórumozók nagy részét is: Garantált-e az N7 fegyó A VP-ban? Mert erre eddig nem találtam hivatalos megerősítést.

  2. Aszári vagy valiant… aszári vagy valiant.. hmm… melyik is legyen… naná hogy aszári! 😀

    Ott van pl. a claymore x, nah, azzal tényleg nincs ellenfél, és max. szinten van egy hónapja már, sima spectre pakkokból. Utóbbi pár hétben minden karakteremmel csak azzal megyek már (kivive GI-t, mert ott GPS-sel, hagyományőrzés miatt 🙂 ).

    Úh. kerekpopójúaszárit a pakkokba!! 😉

%d bloggers like this: