Home Egyéb Lehetséges DLC infószivárgás?

Jelen cikk tartalma nem megbízható forrásból származik, de határozott érdekességekről van szó benne amiket kötelességemnek éreztem megosztani veletek. Tehát ne vegyetek semmit készpénznek, igyekszem utánajárni, hogy valós-e a dolog. Ha valóbán szivárgás történt, arról bizonyára kapunk sajtóközleményt a BW részéről.

Az információk:

„Earth” multiplayer DLC:
– három új, földi pálya (Rio, London, Vancouver)
– hat új, N7-es emberi karakterosztály (Destroyer, Paladin, Demolisher, Slayer, Shadow, Fury)
– új fegyvermodok
– új fegyverek (Piranha assault shotgun, Acolyte pistol, Typhoon light machine gun)

Extended Cut:
Semmi olyan amit ne tudtunk volna eddig, plusz információ a Dragon Age: Origins végéhez hasonló epilógus berakása, ami elmeséli, mi lett a galaxissal és lakóival.

Az információk szerint ezek egy időben fognak megjelenni, valamikor a nyár folyamán.

10 Hozzászólások to this post
  1. Hát a multy sok Dlc-t kap, de érdekelne, hogy ezek a single playerbe ( fegyverek és pályákra gondolok ) mikor kerülnek be pl én nem emlékszek, hogy a kvari bázison harcoltam volna vagy még egy jó pár multy-s pályán, nagy így az eltérés a single és a multi payer között.

  2. De azért a keményebb képességek is bekerülhetnének, mert hát nem mind volt az SP-ben 😀 És ütős új osztályokat lehetne csinálni vagy minimum mint az előző részekben választhatóként betenni amiből 1-2 eltanulható is lenne max a csapattársak képessége mellett.

  3. Engem személy szerint az bosszant MP kapcsán, hogy ezerrel jönnek ki a DLC-k, viszont megjelenése óta gyermekbetegségekkel küzd a játék (hálózati/kapcsolódási gondok, ordító hiányosságok a játékosok közti kommunikációban, az origin esik-kel, hosszú percekig kell loading screeneket nézni, stb.).

    Az már csak a hab a tortán, hogy marha jó lenne SP-ben is kipróbálni a sok MP újítást.

  4. Legelején mikor a BW bejelentette, hogy neki áll a végkifejlet ki javításának akkor leszögezték, hogy „Amíg el nem készül, addig a SP nem fognak DLC -kett ki adni. Viszont a rajongókat kárpótolják a MP DLC amik szerintük az összes ingyenes lesz.” Nem tudom a fórum oldalt be linkelni mert ez nagyon a legelején volt. Az én véleményem meg csak az ,hogy a 2 hetes akciók, új DLC kiadásával akarják biztosítani,hogy teli legyenek a szerverek. Ami meg szerintem a legmocskosabb húzásuk volt az, hogy a „Galaxy War” opció bele tették SP-ben.
    Miért multizzak, ha már egyszer unom az egész MP-jert?

  5. Multival még nem lenne gond, mert jópofa, az Sp dlc-k azért kellenének, mivel „elméletileg” az Sp alapjául szolgáló helyszínek és események adják a Multiban a kiterjesztést, tehát ami az Sp-ben nincs az elvileg a Multiban se kellene hogy bent legyen. Az engem is idegesít, hogy a Galaxy War-t betették, és hogy folyamat bővítenek, de lassan elérünk oda, hogy minden el lesz érve és nem minden dlc ingyenes mint pl a Battlefield soldier sem ( pedig megoldhatták volna, hogy a Demó miatt kapjuk meg ha végig csináljuk lást Amular … ) valamint a Collector assault rifle amit ha meg akarsz szerezni kb 1000 dollárt kell kiadnod. Én személy szerint az Sp bővítésének és a Multiban szereplő fegyverek, pályák és képességek bekerülésének örülnék a legjobban. Kiegészítőnek jó a Multi de csak KIEGÉSZÍTŐNEK! Ne menjen el a játék Multi irányba mert abban nincs semmi sztori csak ölni kell… Valamint hülyeségnek tartom a legtöbb karakter osztályt, mivel a történet szempontjából nem biztos, hogy a Geth melletted harcol és a Vorcha sem, mivel ez a faj benne sincs a seregben, így a karakterek közt sincs helye és még mielőtt valaki Liaraval jön az Árnybróker nem dolgozott egyik részben sem hülye zsoldosokkal ő inkább elit katonákat használt… És Zaed nem biztos, hogy a másodikban túléli … elméletileg így be se kerülhetett volna.

%d bloggers like this: