Home Egyéb Hétvégi meló: Operation Silencer!

A hétvége folyamán újra lessz Operation, és egy friss Multiplayer statisztikát is kaptunk.Nézzük miből élünk!

 

Kezdeném az Operation tartalmával.A 2 héttel ezelőtti „kihívás” után sokan modták, hogy a BW valami nehezebbet (és ötletesebbet) is kitalálhatna, nos a nehézségre most nem lehet egy szavunk se.Az ötletességre…

A feladatok:

-Meg kell ölnünk 3.000.000 (!) Bansheet.Ha ez sikerül, mindenki kap egy Victory pakkot.

-Továbbá a Commendation pakkért ezen a hétvégén is egy Gold meccset kell kivinnünk és az egész csapat megkapja a csomagot.

 

 

Amint feljebb írtam kaptunk egy frissebb,jobb,”kúlabb” statisztikát a Multiplayer-ről.

 

 

Jó játékot mindenkinek és sok sikert a Goldhoz!

17 Hozzászólások to this post
 1. Kicsit túl hamar egyhangúak lettek ezek az Operation-ök.
  Elvileg nem azért van most már két hetenként Operation, mert túl sok jó ötletük volt? Vagy ez a sok jó ötlet kimerül abban, hogy minden hétvégén mást kell megölni, hol többet, hol kevesebbet?

 2. A lényeget kihagytátok 😀

  „The vorcha want in, and as soon as they complete combined-arms training with our technically-skilled personnel, we will let them loose.”

  LESZ VORCHA KARAKTER !!!! VÁÁÁÁÁÁÁ 😀

  Még emlékszem, mikor a hírek felröppentek hogy egyáltalán lesz multi, milyen karaktereket szeretnénk. ME2 Facebook oldalon meg valaki ponból benyögte, hogy „VORRCHAAA FTW!” lett vagy ezer like 😀 Hát most tessék. Már várom az Elcort meg a Hanárt 😀

 3. Kíváncsi vagyok, hogy meg fogjuk-e kapni a csomagokat.
  A 3 milla banshee nem egy nagy dolog, mert ha nem teljesítjük, akkor is adniuk kell pack-ot, különben lincselés lesz. Meg ki látja, hogy mennyit ölünk meg pontosan? Csak ők.
  A Gold szintén pite.

 4. Mivel úgyse írják, hogy milyen szinten kell irtani a Banshee-kat, ezért bronze-on mindenfajta megerőltetés nélkül összehozható. Na ha azt mondták volna, hogy 3 millió Banshee GOLDON!!! Úgy már érdekesebb lenne.
  Az meg hogy boxon valakinek 5000 feletti az N7 ratingje… Ha majd 9000 felé megy, akkor lehet nyomni az „It’s over 9000!!!” poénokat 😀

 5. Nyugodjatok meg, ha elfogynak a nagy ellenfelek (brute megvolt, phantom megvolt, itt a banshee, marad még az atlas, a geth prime, esetleg a geth hunter, aztán kb ennyi), akkor jönnek az izgalmasabb operationök. Úgy mint… 500 millió cannibal. Összesen egymilliárd geth. Aztán ezeket lehet majd kombinálni. Százmillió cannibal meg ötszázezer geth prime. Aztán, ha valaki nagyon kreatívnak érzi magát a fejleszői stábban, lesz majd százezer data retreival küldetés teljesítése, meg negyvenmillió important personnel likvidálása.
  Amúgy, hogy ne csak a pesszimizmus legyen itt: mivel ezeket a jelenlegi operationöket minden további kódolás nélkül tudják intézni, merem remélni, hogy csak időhúzás és parasztvakítás az egész, és közben gőzerővel dolgoznak az értelmes operationök lekódolásán. Geth Colossus, Loki és YMIR, Eclipse, Blood Pack, Blue Suns, most épp ezeket pakolják át nekünk a kettőből a háromba fincsi multis ellenfélnek. Merem remélni.

  • Reméljük.. nagyon nagy potenciál van ebben a játékban ahhoz, hogy ilyen bugyuta feladatokat találjanak ki hosszú időn keresztül.
   Mondjuk ha belegondolunk, a felsorolásodból a legtöbb ellenfél grafikai és hang komponense meg van már csinálva régebbről, talán csak az AI-n kell csiszolni picit, hogy a képességeiknek megfelelően viselkedjenek, azt’ mehetne is a dolog.

   Ha helyükben volnék, akkor kiírnék bioware pontért/pénzért/akármiért versenyt a BSN-en pálya- és modkészítésre.. új pályákkal is lehetne dobni a játékon, ahogy néhány vicces/komoly modot is bele lehetne rakni (csak husk, csak boss enemy, csak meelee+power game, last man standing – végtelenített játék az utolsó életben maradó játékosig, stb.)

%d bloggers like this: