Home Egyéb Újdonság a social.bioware.com-on: Multiplayer Manifest

A Mass Effect 3 multija tele van fegyverekkel, karakterekkel, fegyverfejlesztésekkel.Mostantól ahhoz, hogy megnézd az általad megnyitott tartalmakat, nem kell mást tenned csak összekapcsolnod az origin profilod a social.bioware.com oldalon találhatóval, és kész is.

 

Miután ez megtörtént, rámegyünk social.bioware. com oldalon a Games ikonra, azon belül Mass Effect 3 és Multiplayer Manifest.Ide jutva mintegy táblázatszerűen megtekinthetjük a ritkasági sorrendjük alapján az eddig feloldott fegyverenkiet és azok szintjét, ugyanígy a fegyverfejlesztéseket és karaktereket.

          

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

2 Hozzászólások to this post
  1. Ha már itt tartunk, nem lenne rossz további statisztikákat látni (killek száma, fegyverekre, képességekre, ellenfelekre lebontva, pl.), vagy játszott meccsek száma, szintek összesített száma kasztonként, esetleg a játékosok, akikkel közös meccset játszottál eddig.

  2. Fura, ez a funkció nekem a kezdetektől fogva működött (hónapok óta).

    Azazel: valóban, nagyon jó dolog lenne egy ilyen lista is. Továbbá annak egy egyszerűsített változata a játékban.. mert azért előfordul, hogy „előítéletek” alapján dobnak ki embereket random játékokból (pl. human vanguarddal, alacsony az N7 pont, előnytelennek tartott fegyver). Bár ez azért elég ritka mostanában…
    Pl. random silveren/goldon is jó lenne tudni ilyesmiket.

    Elég sokáig tölt egyébként a MP Manifest néha, gondolom jókora adatbázisban kell bányásznia, lehet, hogy ezért nincs részletesebb statisztika egyelőre.

%d bloggers like this: