Home Egyéb Mass Effect 3: Resurgence Pack

Mondták, hogy nagy bejelentés lesz a PAX-on de lehet, hogy ez még nem az… A Bioware bejelentette a Resurgence pakkot. Hogy mit fog tartalmazni a kiegészítő?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gondolom sokan emlékeznek arra hogy nemrég ki szivárgott egy ingame kép amin új karaktereket láthatunk, akik nem emlékeznének rá azok itt felfrissíthetik a memóriájukat. Nos a kép nem volt kamu, és a BW tényleg megerősítette a DLC-t. Ami nem is DLC, hiszen ingyenesen elérhető lesz minden boldog Mass Effect 3 tulajdonosnak.
A csomagban két új fajt, és két új karaktert fogunk kapni. A két új faj a Geth valamint a Batarian lesz, a két új karakter meg a Krogan Battlemaster Vanguard és az Aszári Justicar Adept, ez mind nagyon jól hangzik. De ha ez még nem lenne elég kapunk három új fegyvert és két új pályát. De ami a legfontosabb az az hogy nem csak új külsőt kapott karaktereket kapunk, a képességek terén is lesz újdonság.

 

 

 

 

Az új fegyverek pedig a Geth SMG, Striker Assault rifle és a Kishock Harpoon gun.

 

 

 


A két új pálya meg a Firebase Condor ami a Palaven holdján található és a Firebase Hydra ami eredetileg egy Quarián kolónia volt amit már emberek laknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valamint videót is kaptunk a kiegészítőről.

 

 

 

 

A kiegészítő Április 10-től világszerte elérhető Xbox Live-on és PC-n Valamin az U.S.A-i Playstation 3 tulajoknak, az európai Playstation tulajoknak még egy napot kell várniuk a kiegészítőre.

24 Hozzászólások to this post
      • VALVe-t nem ismered? Portal 2, Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, fossák magukból az ingyenes tartalmakat, de amúgy egyet értek, és pont erre gondoltam rejtett szarkazmus alatt, hogy bár elméletben lehetnének ingyenesek is, elég ritka az, hogy egy DLC-t nem fizetősen dobnak ki.

          • Portal 2-ről azért vicc azt mondani hogy egy ókori lelet, nem jött ki annyira rég, és mindegyik játékhoz, megjelenésüktől a mai napig, ingyen jönnek a DLC-k. Ha ma adnák ki se kérnének érte pénzt.
            Abba pedig (mint ahogy már egyszer leírtam), hogy ma már szinte minden DLC-ért pénzt kérnek, nem kötöttem bele, sőt, egyet értettem.

  1. Üdvözlet!

    The Mass Effect 3 Resurgence Pack adds new unlockable content: deadly weapons, new consumables, and powerful characters for each class in multiplayer, including the Asari Justicar, Batarian, Geth, and Krogan Battlemaster.

    A fenti idézet alapján úgy gondolom, hogy ez „benne lesz” a pakkokban, ugyan úgy mint a többi cucc. Tehát véletlenszerűen lehet „húzni”, akár a többi karaktert, felszerelést, fegyvert, stb…

    Remélem, nem lesz igazam..

    V

%d bloggers like this: