Home Egyéb ME3 MP: Operation: Raptor.

Az előző héten ismét kaptunk egy hétvégi challange-t kedvenc játékunk multiplayeréhez, az előző challange ugyan csak bonusz xp hétvége volt, a mostani viszont már húzósabb volt, összesen 150 ezerszer promote-ot kellet csinálnunk, a Bioware ezt kérte tőlünk és úgy mint múltkor most is többet adtunk nekik a kelleténél. Csináltunk 350 ezer promote-ot és ezért meg is kapjuk a jutalmunkat!

Akik akár egyet is bele adtak azok biztosan kapnak egy victory pakkot úgy mint legutóbb a Brute-os challange-nél, akik meg legalább kétszer promotáltak azok gazdagabbak lesznek egy commendation pakkal is amivel ismét gazdagabbak lehetünk egy „speciális” N7-es fegyverrel.
Az N7-es fegyverek természetesen jók, de az hogy az N7-es fegyvereket hogyan fogjuk kihúzni 10-es szintre az máig titok.
Szóval ha legaláb egyet promoteáltál, esetleg kettőt akkor nyugodtan nézz be a multiplayer store-ba mert akkor ezek a pakkok már csak rád várnak!

13 Hozzászólások to this post
  1. Közben itt a hivatalos álláspont, mert lázadnak a népek:

    „Hi all,

    We granted the Victory and Commendations Packs from Operation Raptor last night but this morning it was identified that many people were using an exploit to get multiple packs. In order to stop the problem we had to suspend the granting of packs immediately. We are currently working on a fix for this issue. We will restart the granting of packs once this issue has been fixed.

    Scylla Costa.”

%d bloggers like this: